Δε φαντάζεστε πόσους ίππους έχει το νέο DEUS Vayanne!

Το νέο ηλεκτρικό supercar, DEUS Vayanne κάνει πρεμιέρα με ιπποδύναμη που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Το νέο DEUS Vayanne έρχεται με φόρα προκαλώντας «πονοκέφαλο», στα αυτοκίνητα της κατηγορίας του. Το νέο μοντέλο μπαίνει στην μάχη των ηλεκτρικών hypercar, από τα οποία δεν έχει τίποτα να ζηλέψει. Τόσο στην εμφάνιση, όσο και στα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη.

Το Vayanne είναι το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της νεοσύστατης εταιρείας DEUS, με τις πρώτες teaser εικόνες του κι ένα βίντεο 3 δευτερολέπτων ήδη να κυκλοφορούν.

Maserati GranTurismo Folgore: Ιταλική αστραπή 1.217 ίππων!

Η ισχύς 1.360 ίππων ξεχωρίζει

Αναφορικά με τις τεχνικές λεπτομέρειες του DEUS Vayanne, λίγα πράγματα γνωρίζουμε. Αξιοσημείωτη πληροφορία είναι η μπαταρία που φέρει. Καθώς, διαθέτει ενεργειακή χωρητικότητα που ξεχωρίζει, από 104 μέχρι και 160 kWh, ανάλογα τις χωροταξικές ανάγκες του. Τέτοιου μεγέθους μπαταρίες σε ηλεκτροκινητήρες απόδοσης αποδίδουν έως και 1000 kW, ήτοι 1.360 ίππους!

Ferrari Purosangue: Το πρώτο SUV της Σκουντερία!

Σε αυτό το πλήρες σύστημα ηλεκτροκίνησης σημαντικό ρόλο έπαιξε η υπογραφή της Williams Advanced Engineering. Δηλαδή, παρέχει τις μπαταρίες σε όλες τις ομάδες του ηλεκτρικού πρωταθλήματος μονοθέσιων, Formula E.

Στοιχεία ιταλική φινέτσας το DEUS Vayanne

Σχεδιαστικά, το αυτοκίνητο χαρακτηρίζει το κομψό στυλ, με την εταιρεία Italdesign να συμμετέχει στη δημιουργία, προσδίδοντάς του την απαραίτητη ιταλική φινέτσα. Όσο για τις λεπτομέρειες, από το βίντεο καταλαβαίνουμε ελάχιστα.

Ωστόσο, το μόνο που ξεχωρίζει είναι οι «τεντωμένοι» προβολείς του. Καθώς και ότι τα πίσω φώτα «συνθέτει» ένας καμπυλωτός δακτύλιος με υφή πλέγματος, ο οποίος γεμίζει το κεντρικό τμήμα.

Μία Maserati Grecale βγαλμένη από τον πλανήτη Άρη!

Το νέο ηλεκτρικό δανείζεται το όνομα Vayanne από μια φραστική παραλλαγή του ονόματος της Βιέννης, της πρωτεύουσας της Αυστρίας. Τέλος, το ντεμπούτο του θα γίνει τις παραμονές της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, με ημερομηνία τις 13 Απριλίου.

abb_img
spot_img