ΔΕΗ blue και Avis «δίνουν» τα χέρια για την ηλεκτροκίνηση

Η ΔΕΗ blue θα προμηθεύσει και θα εγκαταστήσει φορτιστές για τους υφιστάμενους πελάτες ηλεκτροκίνητων οχημάτων της Avis Leasing.

Η ΔΕΗ και η Avis υπέγραψαν σύμβαση συνεργασίας για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης, μέσω της υπηρεσίας ΔΕΗ blue . Η συνεργασία αφορά την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων φορτίσης σε όλους τους οδηγούς αυτοκινήτων μακροχρόνιας μίσθωσης.

Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία προσφέρει την προμήθεια και εγκατάσταση AC φορτιστών στους πελάτες του Avis Leasing. Μάλιστα, οι πελάτες δεν θα έχουν καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, καθώς όλα είναι στο μηνιαίο μίσθωμα του Leasing συμβολαίου.

Cityzen και ΔΕΗ Blue συνεργάζονται για το δίκτυο φορτιστών

ΔΕΗ blue και My Avis μαζί με την ηλεκτροκίνηση

Επιπλέον, οι οδηγοί θα μπορούν να φορτίζουν το όχημά τους στο πλησιέστερο δημόσιο σημείο φορτίσης ΔΕΗ blue, μέσω της διασύνδεσης των εφαρμογών My Avis και ΔΕΗ blue. Έτσι, όσοι διαθέτουν ηλεκτροκίνητο όχημα θα έχουν αποκλειστικά προνόμια, ενώ θα είναι εύκολη και η διαχείριση φόρτισης στο ιδιωτικό τους χώρο.

Οι πελάτες Leasing ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων της Avis με το κατάλληλο πακέτο από τη ΔΕΗ blue αποκτούν πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ηλεκτροκίνησης. Από τα πρώτα στάδια της ενημέρωσης και επιλογής πακέτου μέχρι την ασφαλή εγκατάσταση των φορτιστών στο χώρο τους από εξειδικευμένο προσωπικό και με την τεχνογνωσία της ΔΕΗ.

Νέα υπηρεσία κράτησης για φόρτιση από την ΔΕΗ Blue

Η φόρτιση ηλεκτρικών πιο εύκολη μέσω της εφαρμογής ΔΕΗ blue

Στο ΔΕΗ blue app οι οδηγοί ηλεκτρικών οχημάτων μπορούν να εντοπίζουν γρήγορα και εύκολα το πλησιέστερο σημείο φόρτισης. Επίσης, μπορούν να κάνουν κράτηση του διαθέσιμου ταχυφορτιστή που τους εξυπηρετεί και να φορτίζουν πληρώνοντας με το ψηφιακό τους πορτοφόλι. Ακόμη, μπορούν να οργανώνουν τα ταξίδια τους προγραμματίζοντας στάσεις και χρόνο.

Επιπλέον, μπορούν να συμμετέχουν σε προγράμματα επιβράβευσης για εγγεγραμμένους χρήστες και να συνδέουν τον ιδιωτικό φορτιστή στο Προφίλ, για τη διαχείριση των φορτίσεων στο σπίτι ή την εργασία τους.

Το ΔΕΗ e-bike Festival επιστρέφει για 3η χρονιά

Το MyAvis App δίνει τις καλύτερες λύσεις

Όσον αφορά το ανανεωμένο MyAvis App, κάθε πελάτης Leasing έχει τον πλήρη έλεγχο και την εύκολη διαχείριση του αυτοκινήτου του. Ειδικότερα, η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη για να δίνει λύσεις και στις πιο δύσκολες στιγμές. Με τη χρήση της, ο πελάτης της Avis απολαμβάνει με μεγαλύτερη ασφάλεια τις διαδρομές τους εντός και εκτός πόλης. Να σημειώσουμε πως έχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες και το ιστορικό του αυτοκινήτου.

Τέλος, μπορεί να προγραμματίσει εύκολα και γρήγορα την επόμενη υπηρεσία του, αλλά και να λαμβάνει τις απαραίτητες οδηγίες για έκτακτες περιπτώσεις. Η εφαρμογή MyAvis είναι διαθέσιμη δωρεάν για συσκευές Apple και Android.

abb_img
spot_img