ΔΕΗ blue: Περισσότερα από 2.000 σημεία φόρτισης

Τα σημεία φόρτισης της ΔΕΗ blue ξεπέρασαν τα 2.000 πανελλαδικά, ενώ οι ταχυφορτιστές έως 300 kW ξεπέρασαν τους 230.

Η ΔΕΗ blue συνεχίζει να συνεισφέρει στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, επεκτείνοντας το δίκτυο δημόσια προσβάσιμων σημείων φόρτισης στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, έχει ξεπεράσει πλέον τα 2.000 πανελλαδικά σημεία φόρτισης. Αυτό σημαίνει ότι τα σημεία φόρτισης και των τοποθεσιών τους σε σχέση με το 2022, είναι διπλάσια. Έτσι, δημιουργεί ένα πλήρως ενημερωμένο και απόλυτα προσβάσιμο δίκτυο για τους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, το 2023 η ΔΕΗ blue διπλασίασε και τις τοποθεσίες των σταθμών φόρτισης. Ειδικότερα, πρόσθεσε 277 νέες τοποθεσίες στο δίκτυό της. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας αρκετές από αυτές είναι σε κομβικά σημεία στο οδικό δίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο, τα ταξίδια μικρών ή μεγάλων αποστάσεων είναι εύκολα για τους οδηγούς χωρίς το άγχος για εξάντληση της μπαταρίας τους.

ΔΕΗ blue: Εξασφάλιση ευρωπαϊκής χρηματοδότησης για νέα σημεία ταχυφόρτισης

Ταχυφορτιστές έως 300kW

Για ακόμη γρηγορότερη φόρτιση, οι χρήστες του δικτύου ΔΕΗ blue μπορούν να χρησιμοποιούν τους ταχυφορτιστές έως 300 kW HPDC, οι οποίοι ξεπέρασαν τα 230 πανελλαδικά στο τέλος του 2023. Αυτοί οι ταχυφορτιστές επιτρέπουν στους οδηγούς να φορτίζουν τη μπαταρία των οχημάτων τους μέσα σε λίγα λεπτά.

Παράλληλα, το 2023, η εφαρμογή εμπλουτίστηκε με περισσότερες υπηρεσίες για τους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων. Η δυνατότητα κράτησης ταχυφορτιστή, η σύνδεση ιδιωτικού φορτιστή και τα προνόμια για τα εγγεγραμμένα μέλη, όπως οδική βοήθεια και εκπτώσεις, καθιστούν τη φόρτιση πιο εύκολη και ευχάριστη.

ΔΕΗ blue και Avis «δίνουν» τα χέρια για την ηλεκτροκίνηση

Επιβραβεύσεις για τα μέλη της εφαρμογής ΔΕΗ blue

Επιπλέον, τα εγγεγραμμένα μέλη δεν έμειναν παραπονεμένα, καθώς απέκτησαν πρόσβαση σε μια σειρά από προνόμια και επιβραβεύσεις. Μερικά από αυτά, είναι η Οδική Βοήθεια με κάλυψη σε περίπτωση αποφόρτισης οχήματος, εκπτώσεις Energy Fridays και Energy Nights, και άλλα προνόμια. Να σημειώσουμε πως αυτά έφεραν και περισσότερες εγγραφές στην εφαρμογή το 2023.

Τα εγγεγραμμένα μέλη στην εφαρμογή έχουν διάφορα οφέλη από προσφορές, ενώ διαθέτουν πρόσβαση σε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Πιο αναλυτικά, τα μέλη της εφαρμογής έχουν στη διάθεσή τους την υπηρεσία «Ταξίδια ΔΕΗ blue». Μέσω αυτής μπορούν να οργανώσουν με ασφάλεια τις διαδρομές τους, προγραμματίζοντας τις στάσεις και τον χρόνο φόρτισης. Ακόμη, υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης της κίνησης στο οδικό δίκτυο σε πραγματικό χρόνο, κάνοντας καλύτερη διαχείριση και εξοικονόμηση της μπαταρίας του οχήματός τους.

Νέα υπηρεσία κράτησης για φόρτιση από την ΔΕΗ Blue

Φόρτιση με σεβασμό στο περιβάλλον

Όλες οι φορτίσεις στο δίκτυο της εταιρείας πραγματοποιούνται με 100% πράσινη ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές. Στο τέλος του 2023, η εταιρεία συνέβαλε στην εξοικονόμηση περισσότερων από 1.460 τόνων διοξειδίου του άνθρακα.

Τέλος, η ΔΕΗ blue διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην προώθηση και ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στη χώρα. Καθιστώντας την προσιτή και προσβάσιμη για όλους. Με τη συνεχή προσθήκη νέων φορτιστών και την ενίσχυση της υπάρχουσας υποδομής, συνεχίζει να καλύπτει περισσότερα σημεία σε όλη τη χώρα, προσφέροντας υψηλές ταχύτητες φόρτισης.

abb_img
spot_img