Δυναμικό «παρών» από τη Skoda στο L’Étape Greece by Tour de France

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «L'Étape Greece by Tour de France presented by Skoda» στην Αρχαία Ολυμπία και για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Με μεγάλη επιτυχία και τη δυναμική παρουσία της Skoda, ολοκληρώθηκε το «L’Étape Greece by Tour de France presented by Skoda». Η KosmocarSkoda ως Αποκλειστικός Ονομαστικός Χορηγός και Official Mobility Partner του L’Étape Greece by Tour de France, στήριξε με έμπρακτο τρόπο τον ποδηλατικό αγώνα.

Μάλιστα, ο αγώνας έλαβε χώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι ήδη γεγονός σε 22 χώρες. Στόχος είναι να προσφέρει μία ανεπανάληπτη ποδηλατική εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες, κάτι το οποίο κατάφερε με το παραπάνω.

Test Drive || Skoda Enyaq iV 60: Εισαγωγή στην ηλεκτροκίνηση

Στο πλαίσιο του αγώνα, πάνω από 650 γυναίκες και άνδρες ποδηλάτες από όλον τον κόσμο, δοκίμασαν τις αντοχές τους στο τερέν. Ο σκοπός ήταν να κάνουν μία απαιτητική κυκλική διαδρομή γύρω από τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μέσα από ασφαλείς κλειστές διαδρομές, οι συμμετέχοντες ποδηλάτες προκάλεσαν τον εαυτό τους και τις ποδηλατικές τους ικανότητες. Ωστόσο, απόλαυσαν την ελληνική φύση και την αρχαία ιστορία σε διαδρομές που θα τους μείνουν αξέχαστες.

Skoda Enyaq RS iV: Ρεκόρ drift στον πάγο!

Δυναμικό «παρών» από τη Skoda στο L’Étape Greece by Tour de France

Τι δήλωσε ο Μάνος Δρακωτός, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing Skoda της Kosmocar:

«Η ιστορία της Skoda είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ποδηλασία από την ίδρυση της εταιρείας. Μάλιστα, αυτή συνεχίζεται με τον πλέον έμπρακτο τρόπο και στις μέρες μας. Το 2004 η μάρκα έγινε ο επίσημος συνεργάτης οχημάτων του Tour de France. Από τότε, δεκάδες οχήματά της είναι στην πρώτη γραμμή του κορυφαίου αγώνα ποδηλασίας.

Το L’Étape Greece by Tour de France presented by Skoda μας έδωσε την ευκαιρία να αναδείξουμε τη δέσμευση της εταιρείας για την ποδηλασία και στη χώρα μας ως Official Mobility Partner».

Η Skoda χορηγός της μεγαλύτερης ποδηλατικής διοργάνωσης

Στη διοργάνωση, το αμιγώς ηλεκτρικό Enyaq iV ως επίσημο αυτοκίνητο του αγώνα, έδωσε δυναμικά το παρών. Σκοπός του ήταν να καθοδηγεί τους ποδηλάτες των διαδρομών των 75 και 150 χιλιομέτρων. Παράλληλα, έδωσε και την εκκίνηση των αγώνων με τον χαρακτηριστικό αλυτάρχη να βγαίνει από την οροφή του.

Οι τρεις Έλληνες ποδηλάτες της Skoda Cycling Team

Επιπλέον, τρεις κορυφαίοι Έλληνες ποδηλάτες, μέλη της Skoda Cycling Team, εκπροσώπησαν επάξια τη τσέχικη μάρκα στον κορυφαίο ποδηλατικό αγώνα της χρονιάς. Μάλιστα, όλοι τους τερμάτισαν στις κορυφαίες θέσεις. Ειδικότερα, ο Γιώργος Μπούγλας πέρασε πρώτος τη γραμμή τερματισμού στη μεγάλη απόσταση των 150 χιλιομέτρων.

Skoda: Προτεραιότητα στην ασφάλεια

Ο χρόνος του ήταν 4.13:39, κάνοντας δική του την κίτρινη φανέλα του Tour de France. Επιπλέον, στην ίδια διαδρομή, ο Περικλής Ηλίας κατέκτησε την 5η θέση. Στη διαδρομή των 75 χιλιομέτρων, ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης ήταν ο αθλητής που πέρασε πρώτος τη γραμμή τερματισμού, σε 2.07:57.

Δυναμικό «παρών» από τη Skoda στο L’Étape Greece by Tour de France

Παράλληλα, στην Expo Area, στο Δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας, το κοινό είχε τη δυνατότητα να επισκεφτεί το χώρο της Skoda. Εκεί, διαθέσιμο ήταν το εντυπωσιακό Enyaq Coupé RS iV και το δυναμικό Kodiaq RS. Φυσικά, τα δύο μοντέλα κατάφεραν να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον και τα βλέμματα των επισκεπτών.

Editorial