Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότεροι από 32.000 επισκέπτες.

Ακούστε το άρθρο

Περισσότεροι από 32.000 επισκέπτες έδωσαν το παρών στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023, η οποία άνοιξε τις πύλες της στις 29 Μαρτίου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου. Μάλιστα, ήταν ένα επιτυχημένο πενθήμερο με σημαντικές παρουσίες που ξεχώρισαν, καθώς και πληθώρα παράλληλων δράσεων.

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 είναι θεσμός για τον κόσμο του δίκυκλου. Επιπλέον, αποτελεί σημείο συνάντησης τόσο για τους επαγγελματίες του κλάδου, όσο και για τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας. Φυσικά, ο νέος εκθεσιακός χώρος ικανοποίησε τις ανάγκες των συμμετεχόντων.

Παράλληλα, απέσπασε τις θετικότερες των εντυπώσεων, αναδεικνύοντας την πραγματική δυναμική του κλάδου. Ωστόσο, ακόμη ένα θετικό γεγονός είναι ότι κατάφερε να θέσει υψηλότερα τον πήχη για τις επόμενες διοργανώσεις.

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 ανοίγει τις πύλες στο Παλαιό Φάληρο

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Οι κορυφαίοι εκπρόσωποι της αγοράς στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023

Οι εισαγωγικές εταιρείες του κλάδου, αλλά και επαγγελματίες από τον ευρύτερο τομέα, παρουσίασαν στο κοινό τα νέα μοντέλα της αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, αυτά αφορούσαν κυρίως μοτοσυκλέτες, σκούτερ και ηλεκτρικά δίκυκλα.

Επιπλέον, ο κόσμος έλαβε ενημέρωση για τον εξοπλισμό ένδυσης και ασφάλειας, τα αξεσουάρ, τα λιπαντικά, τα ελαστικά, τα ανταλλακτικά, τη συντήρηση και τη φροντίδα. Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν στο κέντρο των τεχνολογικών εξελίξεων.

Γκοργκόλης Α.Ε.: Στην κορυφή των πωλήσεων και το 2022

Αναπόσπαστο και εντυπωσιακό κομμάτι της έκθεσης, αποτέλεσε η συνεργασία με το περιοδικό MOTΟ. Μάλιστα, οι εκπρόσωποι του περιοδικού ανέλαβαν και υλοποίησαν με επιτυχία και ασφάλεια πάνω από 1.900 test rides. Έτσι, διανύθηκαν περισσότερα από 4.800 χιλιόμετρα, κάνοντας 15.000 γύρους στην ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή. Ωστόσο, καθηλωτικά ήταν για τους επισκέπτες τα καθημερινά trial shows.

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023: Ένα απόλυτα επιτυχημένο πενθήμερο

Όλοι αυτοί που συνετέλεσαν σε μία επιτυχημένη διοργάνωση

Η Έκθεση έγινε υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ) και τη διοργάνωση. Ειδικότερα, στην διοργάνωση συνυπέγραψαν η εταιρεία Be Best και ο εμπνευστής και ιδρυτής της, Κώστας Λαμάρης. Οι 32.000 επισκέπτες με την ηχηρή παρουσία τους ανέδειξαν τη σημαντικότητα της Έκθεσης.

Νέα υπηρεσία κράτησης για φόρτιση από την ΔΕΗ Blue

Μάλιστα, αυτή αποτελεί θεσμό από το 1995, το οποίο είναι και το έτος της ίδρυσής της. Με την Έκθεση μεταφέρθηκε ο παλμός της αγοράς και ταυτόχρονα να αναδείχθηκαν οι διεθνείς τάσεις. Και κάπως έτσι, η Έκθεση Μοτοσυκλέτας, ανανεώνει το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά. Επιπλέον, δίνει την υπόσχεση να είναι ακόμη πιο πλούσια, καθώς και μεγαλύτερη!

abb_img