Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 ανοίγει τις πύλες στο Παλαιό Φάληρο

Στο Εκθεσιακό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου θα λάβει χώρα η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023, από τις 29 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου.

Ακούστε το άρθρο

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 βρίσκεται προ των πυλών, έτοιμη να υποδεχθεί χιλιάδες ενδιαφερόμενους επισκέπτες. Η Έκθεση θα λάβει χώρα από τις 29 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO). Η έκθεση-θεσμός για τον κόσμο των δύο τροχών, έρχεται ανανεωμένη με συμμετοχές που ξεχωρίζουν.

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας έγινε θεσμός το 1995 και μέχρι σήμερα αποτελεί ορόσημο, καθώς και σημείο συνάντησης. Φυσικά, αυτό αφορά τόσο τους επαγγελματίες του κλάδου, όσο και τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας.

Γκοργκόλης Α.Ε.: Στην κορυφή των πωλήσεων και το 2022

Τι περιλαμβάνει η φετινή Έκθεση Μοτοσυκλέτας;

Μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, φιλοξενεί με μεγάλη χαρά τις σημαντικότερες εταιρείες που υπάρχουν στον ευρύτερο κλάδο. Στο πλαίσιο της Έκθεσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλέτας και σκούτερ. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα λάβουν την ανάλογη ενημέρωση για την ηλεκτροκίνηση, βλέποντας από κοντά τις προτάσεις των εταιρειών σχετικά με τα ηλεκτρικά δίκυκλα.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Η κορυφαία Αθλητική Διοργάνωση της Χρονιάς

Παράλληλα, θα συλλέξουν πληροφορίες σχετικά με τον εξοπλισμό ένδυσης, τα αξεσουάρ, τα λιπαντικά, τα ελαστικά, τα ανταλλακτικά και τη συντήρηση. Επιπλέον, ο κάθε λάτρης της μοτοσυκλέτας, θα έχει τη δυνατότητα να βρεθεί στο κέντρο των διεθνών τεχνολογικών εξελίξεων.

Νέα υπηρεσία κράτησης για φόρτιση από την ΔΕΗ Blue

Η στόχοι της διοργάνωσης και οι υποστηρικτές της

Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναπτύξει και να εμπλουτίσει έναν ήδη επιτυχημένο θεσμό. Φυσικά, αυτό θα συμβεί λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες των συμμετεχόντων και μεταφέροντας στο κοινό τον παλμό της αγοράς της μοτοσυκλέτας.

Επιπλέον, η Έκθεση έχει την τιμή και χαρά να τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ). Γεγονός που εξασφαλίζει την υποστήριξη και συμμετοχή των κορυφαίων εισαγωγικών εταιριών της χώρας.

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 περιμένει το κοινό να δώσει ένα δυναμικό παρών, ανατρέποντας τα δεδομένα, με επίσημο motto: «What’s your moto?». Οι μέρες και οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι Τετάρτη-Παρασκευή 14:00 με 21:00 και το Σαββατοκύριακο 10:00 με 21:00. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να κάνετε «κλικ» στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης.

abb_img