Ένα νησί γεμάτο παρατημένες BMW i3!

Εκατοντάδες BMW i3 βρίσκονται σε καθεστώς εγκατάλειψης σε νησί της Νότιας Κορέας και ένα βίντεο στο Youtube αποκαλύπτει το λόγο.

Ένα βίντεο στο Youtube αποκαλύπτει εκατοντάδες BMW i3 που βρίσκονται σε διάφορα σημεία στο νησί Ζεζού της Νότιας Κορέας. Αιτία για αυτό είναι η πτώχευση μιας εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων που τα είχε αγοράσει την περίοδο 2016-2017.

Η νέα BMW i7 μας συστήνεται τον Απρίλιο!

BMW i3 σκορπισμένες σε όλο το νησί

Πιο συγκεκριμένα, τα εκατοντάδες ηλεκτρικά αυτοκίνητα της γερμανικής φίρμας τα εντόπισαν σε σκόρπιες τοποθεσίες σε όλο το νησί. Ένα χωράφι σε αστική περιοχή, ένα πάρκινγκ στο κέντρο του νησιού και ένας σταθμός λεωφορείων είναι κάποιες από τις τοποθεσίες που βρήκαν τα δεκάδες ηλεκτρικά. Μερικά από αυτά ήταν σε καλή κατάσταση, ενώ κάποια έφεραν σοβαρές ζημιές.

BMW i7: Αναζητώντας την απόλυτη ησυχία!

Δηλαδή, έλειπαν μεγάλα τμήματα του αμαξώματος συμπεριλαμβανομένων των μπροστά προφυλακτήρων και των καλυμμάτων τους, όπως επίσης σε ένα λείπει η πόρτα.

Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων είχε αγοράσει συνολικά 200 αυτοκίνητα μέσω δανείου. Μετά την πτώχευση η τράπεζα προχώρησε σε κατάσχεση των αυτοκινήτων, όπως είναι λογικό, καθώς η εταιρεία δεν είχε εξοφλήσει το δάνειο.

Η BMW i4 ταξιδεύει και στην Κίνα

Επιπλέον, το δικαστήριο παραχώρησε άδεια στην BMW της Νότιας Κορέας να πάρει πίσω κάποια από τα i3. Ωστόσο, τα περισσότερα τα απέρριψε, καθώς οι ζημιές ήταν τόσο μεγάλες και είχαν χάσει πλέον την αξία τους.

abb_img
spot_img