Εντυπωσιάζει το διαστημικό Nissan Hyper Urban Concept!

Λίγο πριν γνωρίσουμε επίσημα το Hyper Urban Concept στην Έκθεση Japan Mobility Show στο Τόκιο, η Nissan μας έδωσε μία μικρή γεύση του.

Στην φαντασμαγορική Έκθεση του Τόκιο, η Nissan θα παρουσιάσει μία νέα σειρά ηλεκτρικών πρωτότυπων οχημάτων. Την αρχή έκανε το αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Hyper Urban, το οποίο μας συστήθηκε ψηφιακά. Κάθε ηλεκτρικό όχημα της σειράς θα αποκαλυφθεί λεπτομερώς, με τις επίσημες ανακοινώσεις να έχουν ορισθεί για τις 10, 17 και 19 Οκτωβρίου.

Οι εν λόγω παρουσιάσεις θα λάβουν χώρα σε ψηφιακή μορφή πριν από την Press Day στις 25 Οκτωβρίου. Η σειρά των νέων οχημάτων περιλαμβάνει τη λέξη hyper, σε μία προσπάθεια της ιαπωνικής φίρμας να τονώσει τον χαρακτήρα και τον ενθουσιασμό για τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα.

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Στα ύψη οι πωλήσεις στην Ευρώπη!

Κάθε πρωτότυπο μοντέλο διαθέτει έναν συμβολικό χαρακτήρα και έχει custom χαρακτηριστικά, ως μία προστιθέμενη αξία στον μοναδικό τρόπο ζωής και τις φιλοδοξίες που αντιπροσωπεύει.

Το όραμα της Nissan για το Japan Mobility Show ενσαρκώνει την αφοσίωση της ιαπωνικής εταιρείας στον εμπλουτισμό της ζωής των ανθρώπων, καθώς και στην επανάσταση με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Η Nissan και η Kia ξέρουν (;) πότε κάνετε… σεξ!

Εντυπωσιάζει το Nissan Hyper Urban Concept!

Nissan Hyper Urban για έναν καλύτερο κόσμο

Το Nissan Hyper Urban ξεχωρίζει με τη μοντέρνα σχεδίασή του, η οποία κερδίζει και τους πλέον απαιτητικούς υποψήφιους αγοραστές. Η σπορ σιλουέτα προσφέρει εξαιρετική αεροδυναμική για αυξημένη απόδοση. Τα φαρδιά ελαστικά ολοκληρώνουν τη σπορ εμφάνιση, παραπέμποντας σε δυναμική αστική αισθητική.

Παράλληλα, το εσωτερικό ταιριάζει απόλυτα στους αστικούς χώρους διαβίωσης. Ο πίνακας οργάνων και η κεντρική οθόνη είναι παραμετροποιήσιμοι, σύμφωνα με τη διάθεση του ιδιοκτήτη. Επιπλέον, τα μπροστινά καθίσματα έχουν τη δυνατότητα αναδίπλωσης στα πίσω καθίσματα, δημιουργώντας έναν ιδιωτικό χώρο χαλάρωσης σαν καναπέ.

Το ηλεκτρικό Nissan Concept 20-23 δείχνει το νέο Micra!

Εντυπωσιάζει το Nissan Hyper Urban Concept!

Επιπλέον, με τη λειτουργία V2H (όχημα σε σπίτι) παρέχει ισχύ και στο σπίτι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σημαντική εξοικονόμηση κόστους ενέργειας και μείωση της πίεσης στο ηλεκτρικό δίκτυο. Χάρη στην ικανότητά του V2G (όχημα σε δίκτυο), ο ιδιοκτήτης μπορεί να δίνει την πλεονάζουσα ενέργεια στο δίκτυο.

Έτσι, υποστηρίζει την εκάστοτε τοπική κοινότητα και κερδίζει χρήματα. Το Έξυπνο Σύστημα Διαχείρισης Φόρτισης διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη που φορτίζει αυτόνομα οχήματα και κτίρια, με άκρως αποτελεσματική διαχείριση της ισχύος.

abb_img
spot_img