Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Volkswagen ID.7!

Το νέο Volkswagen ID.7 πέρα από την πολυτέλεια, διακρίνεται και για την τεράστια αυτονομία του που αγγίζει τα 700 χιλιόμετρα.

To νέο Volkswagen ID.7 έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο πλαίσιο της Έκθεσης της Σανγκάης και εντυπωσίασε τα πλήθη. Μάλιστα, η νέα ηλεκτρική ναυαρχίδα της Volkswagen θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία το φθινόπωρο. Ειδικότερα, ο ID.7 είναι ένα μεγάλο sedan, το οποίο ξεχωρίζει για την πολυτελή του εμφάνιση, καθώς και για τις τεχνολογίες που ενσωματώνει.

Μάλιστα, το Volkswagen ID.7 είναι το έκτο κατά σειρά μοντέλο της οικογένειας ID. μετά τα ID.3, ID.4, ID.5, ID.6 και ID. Buzz. Βασίζεται στην πλατφόρμα ΜΕΒ και έχει μήκος 4.961 χιλιοστά, πλάτος 1.862 χιλιοστά και μεταξόνιο 2.966 χιλιοστά.

Test Drive || Volkswagen ID. Buzz: Επιστροφή στο μέλλον!

Η πεμπτουσία όμως της σχεδίασης του ID.7 είναι η κορυφαία αεροδυναμική απόδοση, με 0,23 cd. Επιπλέον, το Volkswagen ID.7 ξεχωρίζει με τις φωτιζόμενες LED μπάρες εμπρός και πίσω, τις χωνευτές χειρολαβές στο αμάξωμα και την αεροδυναμική σχεδίαση των ζαντών.

Ποιοτικό και τεχνολογικά προηγμένο το εσωτερικό του Volkswagen ID.7

Προφανώς, η καμπίνα του ID.7 βρίθει τεχνολογίας και ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Το εσωτερικό του είναι σημαντικά διαφοροποιημένο, σε σχέση με τα υπόλοιπα ID. μοντέλα. Αρχικά, το infotainment των 15 ιντσών είναι νέο, με τα χειριστήρια ελέγχου της θερμοκρασίας του κλιματισμού να είναι στην αρχική σελίδα.

Προ των πυλών το εντυπωσιακό Volkswagen ID.7

Επιπλέον, εντυπωσιακοί είναι οι έξυπνοι αεραγωγοί. Αυτοί ψύχουν ή θερμαίνουν την καμπίνα όταν ανιχνεύσουν ότι το κλειδί είναι κοντά στο αυτοκίνητο. Εντύπωση προκαλεί η μικρή οθόνη για την πληροφόρηση του οδηγού, η οποία φιλοξενεί λίγες πληροφορίες όπως η ταχύτητα κίνησης. Την συγκεκριμένη οθόνη ενισχύει το head-up display επαυξημένης πραγματικότητας, το οποίο εμπλουτίζει τις πληροφορίες που λαμβάνει ο οδηγός.

Το νέο Volkswagen ID.7 φτιάχνει… «ατμόσφαιρα»

Με δυο εκδόσεις μπαταρίας

Τέλος, όπως ανέφεραν οι άνθρωποι της γερμανικής φίρμας, το ID.7 είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις μπαταρίας, με έναν ηλεκτροκινητήρα στους πίσω τροχούς, απόδοσης 286 ίππων. Το ID.7 Pro με μπαταρία 77 kWh και δυνατότητα φόρτισης 170 kW DC, προσφέρει αυτονομία που αγγίζει τα 615 χιλιόμετρα. Η επόμενη έκδοση είναι η ID.7 Pro S με μπαταρία 86 kWh και αυτονομία 700 χιλιομέτρων. Μάλιστα, μπορεί να φορτίσει με ρυθμό 200 kW.

Editorial