Στην πρίζα το Renault Trafic E-Tech

Το Renault Trafic E-Tech παρουσιάστηκε στην έκθεση IAA Transportation 2022 στο Ανόβερο της Γερμανίας και έκλεψε την παράσταση.

Η Renault παρουσίασε το αμιγώς ηλεκτρικό van Trafic E-Tech και το τοποθετεί ανάμεσα στα επίσης ηλεκτρικά Kangoo E-Tech και Master E-Tech. Μάλιστα, το παρουσίασε κατά τη διάρκεια της Έκθεσης IAA Transportation στο Ανόβερο. Ουσιαστικά, το δημοφιλές Van με τις 2,2 εκατομμύρια πωλήσεις από το 1980 αποκτά αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. 

Renault 5: Με γιορτινό και… «ηλεκτρικό» πνεύμα!

Με 120 ίππους το Renault Trafic E-Tech

Το νέο Van κυκλοφορεί με έναν αμιγώς ηλεκτρικό κινητήρα ισχύος 120 ίππων. Παράλληλα, διαθέτει μία μπαταρία χωρητικότητας 52 kWh, η οποία προσφέρει την εντυπωσιακή αυτονομία των 240 χιλιομέτρων.  

Για τη φόρτιση του Renault Trafic E-Tech, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τις εξής επιλογές: 

  • Μονοφασικός AC φορτιστής 7 kW για οικιακή φόρτιση 
  • AC φορτιστής 22 kW για ταχεία φόρτιση σε δημόσιους σταθμούς 
  • DC ταχυφορτιστής 50 kW (προαιρετικός) για ταχεία φόρτιση σε αυτοκινητόδρομου 

Καινοτόμος κινητήρας για το Renault Megane E-Tech Electric

Παράλληλα, η Renault τοποθέτησε τα στοιχεία του ηλεκτρικού συνόλου κάτω από το πάτωμα και το καπό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι μεταφορικές του δυνατότητες να παραμένουν αμετάβλητες. 

Το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει με 2 διαφορετικά μήκη αμαξώματος (5,08 και 5,48 μέτρα), με ωφέλιμο μήκος έως και 4,15 μέτρα. Στη μικρότερη έκδοση η χωρητικότητα του αγγίζει τα 5,8 κυβικά μέτρα, ενώ στη μεγαλύτερη φτάνει τα 8,9 κυβικά μέτρα. Τέλος, η δυναμικότητα του σε βάρη φτάνει τους 1,1 τόνους, ενώ έχει τη δυνατότητα ρυμούλκησης φορτίου 750 κιλών. 

abb_img
spot_img