Το Ronin είναι το τρίτο ηλεκτρικό μοντέλο της Fisker!

Η αμερικανική Fisker teasάρει το Ronin, το οποίο αποτελεί το τρίτο ηλεκτρικό της μοντέλο μετά τα Ocean και Pear.

Ακούστε το άρθρο

Τον ερχομό ενός νέου ηλεκτρικού μοντέλου με την ονομασία Ronin, ανακοίνωσε η Fisker. Η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε το τρίτο ηλεκτρικό της αυτοκίνητο, μετά τα Fisker Ocean και Pear.

Στόχος της εταιρείας είναι η μεγαλύτερη αυτονομία για ένα ηλεκτρικό όχημα παραγωγής, σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Henrik Fisker. Ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Στόχος είναι να επιτευχθεί η μεγαλύτερη αυτονομία στον κόσμο για ένα EV παραγωγής, σε συνδυασμό με εξαιρετικά υψηλά επίπεδα απόδοσης. Το Project Ronin θα είναι μια βιτρίνα για τις δυνατότητες της εσωτερικής μας μηχανικής, του συστήματος μετάδοσης κίνησης και του λογισμικού».

Fisker: Μετά το Ocean να και το Pear

Προηγμένες τεχνολογίες στο νέο Fisker Ronin

Η ονομασία του μελλοντικού μοντέλου αντλεί έμπνευση από την ομότιτλη κινηματογραφική ταινία του 1998. Ωστόσο, η εξέλιξη του έχει ξεκινήσει από πέρσι, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός φουτουριστικού σπορ αυτοκίνητου της κατηγορίας GT.

Το Ronin διαθέτει ένα πακέτο μπαταριών ενσωματωμένο στη δομή του οχήματος, όπως ακριβώς έπραξε και η Tesla στο νέο Model Y.

Επιπλέον, το κέντρο βάρους του θα είναι χαμηλό, θα αποτελείται από ελαφριά υλικά και θα διαθέτει ενεργή αεροδυναμική, έχοντας προηγμένες τεχνολογίες.

Το πρώτο ηλιακό αυτοκίνητο είναι πιο κοντά από όσο νομίζετε!

Μεγάλη αυτονομία, υψηλή τιμή

Η αυτονομία του θα ξεπερνά τα 890 χιλιόμετρα ανά φόρτιση με την τιμή του στις ΗΠΑ. Τέλος, η παρουσίαση του πρωτότυπου θα γίνει τον Αύγουστο του 2023, με την κυκλοφορία του στην αγορά να ξεκινά το δεύτερο εξάμηνο του 2024.

abb_img