Το Google Maps ανακοίνωσε 2 σημαντικές αλλαγές!

Το Google Maps ανακοίνωσε την εμφάνιση δύο νέων λειτουργιών στους χρήστες της εφαρμογής, για τις τιμές των διοδίων και την ύπαρξη φαναριών.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες το Google Maps θα προσφέρει 2 νέες λειτουργίες στους οδηγούς, οι οποίοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Η πρώτη αφορά την ενημέρωση για τις τιμές των διοδίων κατά μήκος της διαδρομής. Επιπλέον, η δεύτερη θα παρουσιάζει την ύπαρξη φαναριών κατά μήκος πάλι της διαδρομής.

Η εφαρμογή που καταγράφει την παράνομη στάθμευση!

Όλες οι τιμές των διοδίων

Η λειτουργία της ενημέρωσης για τις τιμές των διοδίων θα είναι διαθέσιμη εντός Απριλίου σε ΗΠΑ, Ινδονησία, Κίνα και Ιαπωνία. Σύντομα, μάλιστα, θα μπορεί να τη χρησιμοποιήσει κάποιος και στην Ευρώπη.

1544: Ένας νέος αριθμός για τους οδηγούς στην Αττική

Ακόμη, για τις τιμές των κοντινών διοδίων το Google Maps θα ενημερώνει τους οδηγούς ακόμα και αν ακολουθούν μία διαδρομή χωρίς διόδια. Επομένως, ένας οδηγός θα γνωρίζει εκ των προτέρων το συνολικό κόστος των διοδίων της διαδρομής την οποία θα διανύσει.

Το Google Maps ανακοίνωσε 2 σημαντικές αλλαγές!

Φανάρια και STOP στο Google Maps

Η δεύτερη νέα λειτουργία του Google Maps αφορά τα φανάρια και τις πινακίδες STOP κατά μήκος των επιλεγμένων διαδρομών. Σε ορισμένες πόλεις ο οδηγός θα έχει πρόσβαση σε πληροφορίες για το σχήμα και το πλάτος των δρόμων, ακόμα και για την ύπαρξη νησίδων.

Αθήνα: Επιχείρηση «σκούπα» για 85 εγκαταλελειμμένα οχήματα

Που θα βρούμε τους ενημερωμένους χάρτες

Η ενημερωμένη έκδοση του Google Maps θα είναι διαθέσιμη σε συσκευές Android και iOS. Επιπλέον, τους νέους χάρτες θα εμφανίζουν το Apple CarPlay και το Android Auto.

Πώς αντικαθιστώ το δίπλωμα οδήγησης λόγω φθοράς;

Συγκεκριμένα, όσοι διαθέτουν συσκευή iOS θα παρατηρήσουν έναν νέο widget για πρόσβαση στις διαδρομές της εφαρμογής μέσα από την καρτέλα Go. Τέλος, οι κάτοχοι Apple Watch θα λαμβάνουν οδηγίες για τις διαδρομές των χαρτών, μέσω της συντόμευσης στο ρολόι τους.

abb_img
spot_img