Η Audi παρουσιάζει στην Ελλάδα το μέλλον της αυτοκίνησης

Η εκδήλωση «Audi on Tour Dream Edition», προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία στους επισκέπτες, να ανακαλύψουν το μέλλον της αυτοκίνησης.

Η Audi ανακοίνωσε το πολυαναμενόμενο roadshow «Audi on Tour Dream Edition», το οποίο διοργανώνει στη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα λάβει χώρα από 13 έως 30 Ιουνίου, σε 8 πόλεις, σε όλη την Ελλάδα. Φυσικά, σε αυτό θα συμβάλλει ολόκληρο το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της εταιρείας.

Αυτό το συναρπαστικό roadshow θα ταξιδέψει τους λάτρεις του αυτοκινήτου σε ένα εξαιρετικό ταξίδι, στο μέλλον της αυτοκίνησης. Ειδικότερα, εκεί οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν, να οδηγήσουν και να νιώσουν, 8 μοναδικά μοντέλα της μάρκας. Μάλιστα, όλα τους έχουν το προσόν να ενσαρκώνουν την κορυφή της καινοτομίας και της πολυτέλειας.

Η Audi Sport «έκλεισε» τα 40 και βαδίζει… ηλεκτρικά!

Η Audi παρουσιάζει στην Ελλάδα το μέλλον της αυτοκίνησης

Ο εντυπωσιακός στόλος του «Audi on Tour Dream Edition»

Μέσα από το «Audi on Tour Dream Edition», οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν την κορυφαία τεχνολογία των μοντέλων. Επιπλέον, θα απολαύσουν την άνεση και ασφάλεια που προσφέρουν τα προηγμένα συστήματα των μοντέλων της γερμανικής φίρμας. Ειδικότερα, ο στόλος του roadshow θα περιλαμβάνει τα κορυφαία ηλεκτρικά Q4 etron και Q8 etron.

Το Audi e-tron S Sportback «δίνει» φτερά σε ένα ηλιακό αεροσκάφος

Ωστόσο, το παρών θα δώσει και το μοναδικό μοντέλο επιδόσεων RS etron GT που συναρπάζει κάθε οδηγό. Επιπλέον, πόλο έλξης για το κοινό, αποτελούν τα μοντέλα επιδόσεων με θερμικούς κινητήρες  με τα RS3 Sport Sedan, RS Q3 Sportback και SQ5. Τέλος, διαθέσιμα θα είναι και τα κορυφαία μοντέλα Q7 και Q8, μαγνητίζοντας το ενδιαφέρον του κοινού.

Η μοναδική εμπειρία του Audi House of Progress

Η Audi παρουσιάζει στην Ελλάδα το μέλλον της αυτοκίνησης

Με εκκίνηση την Τρίτη 13 Ιουνίου από το Ηράκλειο, το roadshow θα λάβει χώρα στη Ρόδο στις 16/6, στην Πάτρα στις 19/6, στα Ιωάννινα στις 20/6, στην Κοζάνη στις 21/6, στη Θεσσαλονίκη στις 22/6, με άφιξη στις Σέρρες στις 23/6. Στη συνέχεια, το «Audi on Tour Dream Edition» θα πάει στην Αττική, σε 4 διαφορετικές εκθέσεις έως και τις 30 Ιουνίου.

Φυσικά, κανείς δεν πρέπει να χάσει αυτή την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το μέλλον της αυτοκίνησης με την Audi. Έτσι, στις παραπάνω ημερομηνίες, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν επίσκεψη στο πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi της πόλης τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας.

Editorial