Οι BMW iX και BMW i4 στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Τα νέα μοντέλα συμβολίζουν μία νέα εποχή για τη μάρκα με εντυπωσιακή σχεδίαση, καινοτόμες ψηφιακές τεχνολογίες και εξαιρετικές αυτονομίες.

Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 η επίσημη παρουσίαση, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, των νέων αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων BMW iX και BMW i4.

Στην εντυπωσιακή παρουσίαση παρέστησαν επώνυμοι καλεσμένοι, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εταιρικοί πελάτες και φίλοι της μάρκας.

Τα νέα μοντέλα της BMW αποτελούν ένα σημαντικό ορόσημο σε μία φάση μετασχηματισμού της μάρκας εν όψει της ηλεκτροκίνησης που περνάει σε μία νέα εποχή με εντυπωσιακή σχεδίαση, καινοτόμες ψηφιακές τεχνολογίες και εξαιρετικές αυτονομίες.

Η νέα iX από τις 13 Νοεμβρίου στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW

Η νέα iX αποτελεί την τεχνολογική ναυαρχίδα του BMW Group συνδυάζοντας οδηγική απόλαυση μηδενικών ρύπων, σπορ ευελιξία και μία ασυναγώνιστη αυτονομία, ενώ αναπτύχθηκε με πιλότο τη βιωσιμότητα.

Με πρωτοποριακό στυλ και έμφαση στην πολυτέλεια και την ευρυχωρία, η BMW iX ενσαρκώνει μία φρέσκια ερμηνεία της φιλοσοφίας SAV.

Το νέο εντυπωσιακό μοντέλο θα βρίσκεται στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW από τις 13 Νοεμβρίου.

Παρουσιάστηκε η νέα i4 τέσσερις μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία της

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και η νέα i4, τέσσερεις μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία της.

Το νέο μοντέλο αποτελεί την αμιγώς ηλεκτρική πρόταση της βαυαρικής εταιρείας στον παραδοσιακό πυρήνα της μεσαίας κατηγορίας.

Η i4 είναι ένα τετράθυρο Gran Coupé που συνδυάζει την ευρυχωρία και πρακτικότητα αυτής της αυτοκινητιστικής φιλοσοφίας με τις σπορ ικανότητες για τις οποίες φημίζεται η γερμανική μάρκα και μία αυτονομία πειστική για μεγάλα ταξίδια.

Πρώτη επίσημη παρουσίαση και του νέου αμιγώς ηλεκτρικού CE 04

Πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα έκανε και το νέο αμιγώς ηλεκτρικό BMW CE 04, για το οποίο έχουμε αναφερθεί εδώ.

Το συναρπαστικό ηλεκτρικό scooter της BMW Motorrad ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ηλεκτρική αστική κινητικότητα σε δύο τροχούς.

Με ηλεκτροκίνηση, προηγμένη σχεδίαση και καινοτόμες λύσεις συνδεσιμότητας, το BMW CE 04 συνδυάζει μεταφορά και λειτουργίες επικοινωνίας  για ένα νέο είδος κινητικότητας σε περιβάλλον πόλης.

Andreas Sieben: Το Group στοχεύει να παράγει τα πιο «πράσινα» οχήματα

Σε σχετική δήλωσή του, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas, κ. Andreas Sieben, ανέφερε: «Το BMW Group στοχεύει να γίνει ο πιο βιώσιμος κατασκευαστής πολυτελών αυτοκινήτων στο χώρο της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας που θα παράγει τα πιο «πράσινα» οχήματα.

Επαναπροσδιορίζοντας όλες μας τις διαδικασίες, από την παραγωγή μέχρι την ανακύκλωση των οχημάτων μας, θα προσφέρουμε τις απαραίτητες λύσεις για να υποστηρίξουμε τις δεσμεύσεις μας που αφορούν τη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος».

Η λίστα των εκλεκτών καλεσμένων

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την μοναδική αποκάλυψη των νέων αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της γερμανικής μάρκας, από την χορευτική ομάδα του Marcus Giakoumoglou στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα «Θόλος» και να βιώσουν το όραμα του BMW Group για την ηλεκτρική κινητικότητα, ενώ η βραδιά έκλεισε με ένα βραδινό party με τη γνωστή Dj – Xenia Ghali.

Στην παρουσίαση παρέστη και η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, κυρία Αλεξάνδρα Σδούκου.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και οι κ. Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Ναταλία Γεωργαλά, Θέμης Γεωργαντάς, Γιάννης Δρυμωνάκος, Βασίλης Καλλίδης, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Στέλιος Κουδουνάρης, Γιάννης Κουτσαφτάκης, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Γαβριήλ Νικολαΐδης, Άννα Πρέλεβιτς, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Γιάννης Στάνκογλου κ.ά.

Διαβάστε επίσης: Το BMW Group υπερδιπλασίασε τις πωλήσεις αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων από την έναρξη της χρονιάς

abb_img
spot_img