Η NAMI κυκλοφορεί το πρώτο της ηλεκτρικό πατίνι BURN-E

Η NAMI (New Age Mobility Innovation) είναι μια από τις ανερχόμενες μάρκες ηλεκτρικών πατινιών που υπόσχεται υψηλές επιδόσεις και προδιαγραφές.

Οι μηχανικοί της NAMI, ύστερα από πολλές δοκιμές και προσπάθειες, κατασκεύασαν το εντυπωσιακό ηλεκτρικό πατίνι NAMI BURN-E, ισχυρό σε απόδοση και ανθεκτικότητα και με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

Το Nami BURN-E διαθέτει μια μεγάλη μπαταρία 72V και 35Αh που αποτελείται από κυψέλες μπαταριών Panasonic.

Αυτή η μπαταρία μπορεί να αποδώσει έως και 150km (30km / h, 70kg). Το ηλεκτρικό πατίνι έχει εξοπλιστεί με δυο ισχυρούς σχετικά αθόρυβους κινητήρες 3000W συνολικά χωρίς ψήκτες, με μέγιστη ισχύ στα 8400W για μια μεγάλη ροπή, κάνοντας το ικανό να φτάσει εώς και  100km / h ταχύτητα.

Επιπλέον, τα ισχυρά του φρένα το καταστούν ένα ασφαλές όχημα μετακίνησης. Είναι εξοπλισμένο με NUTT πλήρη υδραυλικά δισκόφρενα με δίσκο 160mm, καθώς και το παραδοσιακό ηλεκτρικό φρένο ρυθμιζόμενο σε ένταση.

Η Nami καινοτομεί με την δημιουργία μιας έγχρωμης έξυπνης οθόνης, που επιτρέπει 5 στυλ οδήγησης που ταιριάζουν στις ανάγκες του κάθε αναβάτη.

Δύο μεμονωμένες ρυθμίσεις ελεγκτή ταχύτητας που είναι ανεξάρτητες: επομένως μπορεί κάποιος να ρυθμίσει ανεξάρτητα την ισχύ επιτάχυνσης του μπροστινού και του πίσω κινητήρα, αλλά και την ένταση του ηλεκτρικού φρένου για να δημιουργήσει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ «εμπρός και πίσω και σύμφωνα με τις προτιμήσεις του».

Έχει έξυπνο σύστημα ελέγχου ταχύτητας και ενσωματωμένη προστασία υπερθέρμανσης.

Nami Scooter

Η οθόνη είναι επίσης αδιάβροχη με βαθμολογία IP65. Και για όσους θέλουν να νιώθουν άνεση το νέο BURN-E είναι εξοπλισμένο με δύο ρυθμιζόμενες αναρτήσεις υδραυλικού πηνίου 165 mm.

Υπάρχει ένας ισχυρός προβολέας 2.000 Lumen που τοποθετείται στο πάνω μέρος του σκούτερ, κάτω από το τιμόνι, για το φωτισμό της πορείας μπροστά τη νύχτα, καθώς και λωρίδες LED που τρέχουν το μήκος του πατινιού και ένα πίσω φως φρένων για να κρατούν τους αναβάτες ορατούς τη νύχτα.

Διαβάστε ακόμα: Το φουτουριστικό ηλεκτρικό σκούτερ της BMW CE 04 είναι έτοιμο για την παραγωγή

Το BURN-E αποτελεί υψηλής ποιότητας κατασκευή. Η κολόνα τιμονιού είναι εξ ολοκλήρου σε άνθρακα, το πλαίσιο σε σφυρηλάτηση αλουμινίου αεροπορίας 6082 και ο μηχανισμός αναδίπλωσης της Nami είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι τύπου 304.

Τέλος, είναι εξοπλισμένο με ελαστικά 11inch Tubeless 90 / 65-6.5, έχει βάρος 47 κιλά, συνολικό μέγεθος 1346mm x 620mm x 1446mm και για να φορτίσει χρειάζεται έναν τυπικό φορτιστή 2×8α, θύρα διπλής φόρτισης.

Από ότι αντιλαμβανόμαστε οι μηχανικοί της Nami έβαλαν τα δυνατά τους να ξεπεράσουν πολλά εμπόδια και φυσικά να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών τους.

Επομένως αν και η τιμολόγηση για το BURN-E φτάνει στα 4,499 δολάρια, είναι ένα ηλεκτρικό πατίνι που πολλοί θα ήθελαν να το οδηγήσουν.

 

 

 

 

 

abb_img
spot_img