Η Ford Mustang Mach-E GT ετοιμάζεται για περιπολίες!

Στους δρόμους της Νέας Υόρκης αναμένεται να περιπολούν δεκάδες Ford Mustang Mach-E, κάνοντας το έργο των αρχών ευκολότερο.

Χρέη περιπολικού θα αναλάβει η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E GT. Συγκεκριμένα, το ηλεκτρικό SUV της αμερικάνικης φίρμας πρόσθεσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης στο στόλο της. Για να κάνει τη δουλειά της γρήγορα και κυρίως… αθόρυβα.

Αυτή είναι η ηλεκτρική Ford Mustang του… 1967!

Επιπλέον, το αστυνομικό τμήμα τα τελευταία χρόνια αποκτά μεγαλύτερη περιβαλλοντική συνείδηση. Προφανώς, γιατί επιλέγει κυρίως αυτοκίνητα ηλεκτρικά ή υβριδικά, με μειωμένους ή μηδενικούς ρύπους CO2.

100 αυτοκίνητα στη διάθεση της αστυνομίας

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο εκτίθεται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. Ενώ η αστυνομία της πόλης θα εντάξει στο στόλο της 100 μοντέλα. Τα πρώτα θα ξεκινήσουν τις περιπολίες αυτό το καλοκαίρι.

H Ford Μustang Mach-E άφησε πίσω την Tesla!

Επιπλέον, η κυβερνήτης της πόλης, Κάθι Χότσαλ, ανακοίνωσε την εγκατάσταση 10 ταχυφορτιστών στο αεροδρόμιο Λα Γκάρντια. Οι οποίοι θα μπορούν να φορτίζουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Τέλος, θα τοποθετήσουν άλλους 90 ταχυφορτιστές, κάνοντας το έργο τόσο των Αρχών, όσο και των ιδιοκτήτων ηλεκτρικών ευκολότερο.

Ειδικά εξοπλισμένη η Ford Mustang MachE GT

Η Ford Mustang MachE GT που θα αναλάβει τις περιπολίες στο «Μεγάλο Μήλο», έχει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες. Η ισχύς της είναι στους 480 ίππους με 860 Nm ροπής. Η αυτονομία του αυτοκινήτου πλησιάζει τα 435 χιλιόμετρα.

Ford: Καινοτόμες τεχνολογίες και για το σπίτι

Ωστόσο, ενδεχομένως να είναι μικρότερη, καθώς θα φέρει αλεξίσφαιρες θύρες και υαλοπίνακες, που προφανώς θα προσθέτουν επιπλέον βάρος.

Δείτε το βίντεο:

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!