Η Ford θα προσφέρει ψηφιακές πινακίδες κυκλοφορίας!

Η Ford συνεργάζεται με τη Reviver και προσφέρει στους ιδιοκτήτες των μοντέλων της στις ΗΠΑ, την ψηφιακή πινακίδα κυκλοφορίας RPlate.

Η Reviver έχει δημιουργήσει ψηφιακές πινακίδες κυκλοφορίας για αυτοκίνητα, τις οποίες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι κάτοχοι Ford. Η αμερικάνικη μάρκα σύναψε συνεργασία με τη Reviver και προσφέρει αυτό το πρωτότυπο αξεσουάρ για τους ιδιοκτήτες των μοντέλων της.

Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες Ford θα μπορούν να παραγγείλουν την ψηφιακή πινακίδα Reviver RPlate, η οποία αποτελεί μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού. Αυτή θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 300 αντιπροσωπείες της φίρμας στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στην Αριζόνα, την Καλιφόρνια και το Μίσιγκαν.

Η Lexie Alford φόρτισε το Ford Explorer και στην Ελλάδα!

Τι προσφέρει η Reviver RPlate;

Οι ψηφιακή πινακίδα είναι πολύ κομψή στην όψη, προσδίδοντας μία ξεχωριστή φινέτσα στο αυτοκίνητο. Ωστόσο, τα οφέλη της είναι περισσότερα. Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να εξατομικευτεί μέχρι ένα σημείο. Επίσης, διαθέτει προσαρμοσμένες επιλογές ανταλλαγής μηνυμάτων, παρακολούθηση τοποθεσίας, ανανεώσεις εγγραφής με τη βοήθεια εφαρμογών και ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Μάλιστα, υπάρχει και μία πιο ακριβή έκδοση, η οποία διαθέτει περισσότερες λειτουργίες, όπως η καταγραφή των χιλιομετρικών αποστάσεων, καθώς και η επιλογή εντοπισμού του οχήματος.

Το Ford Explorer ηλεκτρίζει την Αυτοκίνηση-Electromobility 2023

Οι ψηφιακές πινακίδες δεν μπορούν ακόμη να προστεθούν σε όλα τα αυτοκίνητα από όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ. Ωστόσο, υπάρχει διαρκής αύξηση και οποιοσδήποτε έχει νόμιμα την ψηφιακή πινακίδα, μπορεί να ταξιδέψει σε πολιτείες όπου η τεχνολογία δεν έχει λάβει προς το παρόν το πράσινο φως.

To Ford Ranger μπαίνει στην… πρίζα από το 2025!

Ποιο το κόστος της ψηφιακής πινακίδας

Επιπλέον, η Reviver προσφέρει ενσύρματες πλάκες όσο και εκδόσεις DIY με διάρκεια ζωής μπαταρίας 5 ετών. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας, η εφάπαξ αγορά μιας πινακίδας που λειτουργεί με μπαταρία κοστίζει 599 δολάρια. Αντίστοιχα, μία πινακίδα με καλωδίωση κοστίζει 749 δολάρια.

Τέλος, η εταιρεία προσφέρει και άλλα πακέτα υπηρεσιών, τα οποία απαιτούν συνδρομή. Ειδικότερα, η ασύρματη πινακίδα με μπαταρία κοστίζει 8 δολάρια το μήνα ή 75 δολάρια το χρόνο. H καλωδιωμένη μπαταρία κοστίζει 10 δολάρια το μήνα ή 95 δολάρια το χρόνο.

abb_img
spot_img