Η Lexie Alford φόρτισε το Ford Explorer και στην Ελλάδα!

H Lexie Alford, η μικρή εξερευνήτρια, βρέθηκε στην Ελλάδα με το Ford Explorer, στο πλαίσιο της διαδρομής «Charge Around The Globe».

Η Lexie Alford παρέα με το Ford Explorer, ξεκίνησε από τη Νίκαια της Γαλλίας στις 8 Σεπτεμβρίου και λίγες ημέρες αργότερα έφτασε και στην… ελληνική. Όχι ακριβώς… Νίκαια, αλλά σχετικά κοντά, στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO).

Μάλιστα, η Lexie η μικρή εξερευνήτρια, είναι ο νεότερος σε ηλικία άνθρωπος με επισκέψεις σε κάθε χώρα του κόσμου. Πώς βρέθηκε όμως στην Ελλάδα; Προφανώς, με αφορμή το επικό ταξίδι «Charge Around The Globe». Για την ακρίβεια, στο τιμόνι του αμιγώς ηλεκτρικού Ford Explorer, το οποίο γνωρίσαμε από κοντά στην Έκθεση Αυτοκίνηση-Electromobility 2023.

Η Lexie Alford φόρτισε το Ford Explorer και στην Ελλάδα!

Με την Lexie Alford στους δρόμους της Αθήνας

Έμπνευση για την Lexie Alford ήταν η Aloha Wanderwell. Η πρώτη γυναίκα που έκανε τον γύρο του κόσμου με οχήματα Ford, πριν από έναν αιώνα. Τώρα, η Lexie οδήγησε το νέο Ford Explorer στους δρόμους της Αθηναϊκής Ριβιέρας, ενώ βρέθηκε και στο περίπτερο της Ford στην έκθεση «Αυτοκίνηση-Electromobility 2023». Εκεί, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τις μοναδικές προκλήσεις ενός τέτοιου ταξιδιού.

«Ηλεκτρίζοντας» τον κόσμο με το Ford Explorer και την Lexie Alford

«Η μεγαλύτερη πρόκληση αυτής της αποστολής είναι το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε ότι είναι εφικτό να κάνουμε τον γύρο του κόσμου με ένα EV. Αλλά ο στόχος μας είναι να αποδείξουμε ότι, αν καταφέρω να κάνω τον γύρο του κόσμου, αυτό θα σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα και εσείς να οδηγείτε καθημερινά ένα ηλεκτρικό όχημα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Alford.

Η Lexie Alford φόρτισε το Ford Explorer και στην Ελλάδα!

Για να συμπληρώσει, με αφορμή την παρουσία της στο περίπτερο της Ford στην Έκθεση «Αυτοκίνηση-Electromobility 2023»:

«Αυτή είναι η τέταρτη ή πέμπτη φορά που επισκέπτομαι την Ελλάδα. Είναι μία απίστευτα πλούσια χώρα με εκπληκτική ιστορία και βάθος, όχι μόνο σε σχέση με την επιρροή που είχε στον κόσμο, αλλά και με τη μοναδικότητα του πολιτισμού και τη φιλοξενία των ανθρώπων της».

Το Ford Explorer ηλεκτρίζει την Αυτοκίνηση-Electromobility 2023

Θα τα καταφέρει το ηλεκτρικό Ford Explorer;

Το ηλεκτρικό Ford Explorer της Lexie αναχώρησε από το Le Hotel Royal στη Νίκαια της Γαλλίας, στις 8 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, πρόκειται για ένα πρωτότυπο προ-παραγωγής μοντέλο. Ωστόσο, δεν απέχει ιδιαίτερα από αυτό που θα παραλάβουν οι πρώτοι ιδιοκτήτες, όταν κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το επόμενο καλοκαίρι.

Το Ford Explorer βάζει τον Indiana Jones σε… περιπέτειες!

Για την ιστορία, το μοναδικό ταξίδι της Lexie Alford θα διαρκέσει περίπου 100 ημέρες. Μάλιστα, η νεαρή εξερευνήτρια θα διασχίσει με το ηλεκτρικό Ford Explorer, συνολικά 6 ηπείρους και θα επισκεφθεί σχεδόν 30 χώρες.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του εν λόγω εγχειρήματος, η Lexie αναμένεται να διανύσει περισσότερα από 28.000 χιλιόμετρα. Αποδεικνύοντας με το ταξίδι αυτό, ότι και τα ηλεκτρικά μοντέλα έχουν δικαίωμα στα road trip.

Την ζωή σου να κάναμε Lexie!

abb_img
spot_img