Η Hyundai είναι η αγαπημένη μάρκα των Ελλήνων

Η Hyundai αναδείχθηκε ως η πιο αγαπημένη μάρκα των Ελλήνων μέσα από 2 ανεξάρτητες έρευνες για τις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού.

Η Hyundai έχει κατακτήσει την καρδιά του ελληνικού κοινού σύμφωνα με δύο ανεξάρτητες έρευνες. Την πρώτη έρευνα διεξήγαγε ο οργανισμός Compare the Market και τη δεύτερη η εταιρεία ερευνών NewsRelate.

Επιπλέον, η σχέση της Ελλάδας με την κορεάτικη φίρμα ήταν ανέκαθεν αμφίδρομη. Αν αναλογιστεί, μάλιστα, κανείς ότι η Ελλάδα ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό έδαφος, στο οποίο η Hyundai λάνσαρε τα αυτοκίνητα της.

Η Hyundai ανανέωσε τη συνεργασία της με τη Healthy Seas

Η ερεύνα του Compare the Market

Ο ασφαλιστικός συμβουλευτικός οργανισμός Compare the Market ανέλυσε τις αναδημοσιεύσεις σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες σχετίζονται με θετικές ή αρνητικές απόψεις για μάρκες αυτοκινήτων. Στην έρευνα, μάλιστα, έλαβαν μέρος αναδημοσιεύσεις καταναλωτών από την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Αυστραλία.

Η έρευνα αυτή, λοιπόν, ανέδειξε τη Hyundai ως τη μάρκα, για την οποία οι Έλληνες μιλούν με τα πιο θετικά σχόλια.

Hyundai Ioniq 5: Αυτό είναι το παγκόσμιο αυτοκίνητο της χρονιάς!

Η έρευνα της NewsRelate

Η εταιρεία ερευνών NewsRelate προχώρησε σε αναλύσεις συναισθημάτων στο ελληνικό διαδίκτυο. Η έρευνα της, λοιπόν, αναδεικνύει τη Hyundai ως την πιο αγαπημένη μάρκα των Ελλήνων. Επιπλέον, η έρευνα στήριξε το αποτέλεσμα της στον πολυπληθή όγκο θετικών γραφόμενων στο διαδίκτυο για την κορεάτικη φίρμα.

Η εταιρεία συγκεντρώνει τα περισσότερα θετικά σχόλια τόσο σε απόλυτους αριθμούς όσο και αναλογικά με το σύνολο των δημοσιεύσεων που αφορούν κάθε μάρκα. Ακόμη, την κορυφαία κατάταξη παρατηρούμε και στις μετρήσεις συνολικής θετικής απήχησης και αντιδράσεων χρηστών σε αναρτήσεις και δημοσιεύματα.

Ηyundai: 17 ηλεκτρικά μοντέλα έως το 2030

Ο Γενικός Διευθυντής της Hyundai Ελλάς, Ανδρέας Χριστοφορίδης, δήλωσε:

«Στον ιδιαίτερα απαιτητικό κλάδο του αυτοκινήτου, η εμπειρία του πελάτη από τον κόσμο μίας μάρκας είναι πολυσύνθετη και μακροχρόνια. Στη Hyundai, λοιπόν, ανεβάζουμε διαρκώς τον πήχη της θετικής εμπειρίας.

Κατασκευάζουμε αυτοκίνητα ασφαλή και τεχνολογικά προηγμένα, τα οποία ξεχωρίζουν για την αναγνωρισμένη αξιοπιστία, τον σχεδιασμό τους και την απολαυστική οδήγηση.

Επιπλέον, τα προσφέρουμε στο ελληνικό κοινό μέσα από ένα πανελλαδικό Δίκτυο προσανατολισμένο στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση. Όλα αυτά είναι πηγές θετικών συναισθημάτων και ο απόηχος είναι έκδηλος».

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!