Νέο teaser για την ηλεκτρική DeLorean!

Ένα νέο teaser για το επερχόμενο ηλεκτρικό EVolved δημοσίευσε η DeLorean, με νέα στοιχεία κυρίως για το πίσω μέρος του.

Ακούστε το άρθρο

Η παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού μοντέλου της DeLorean πλησιάζει όλο και περισσότερο, και το περιμένουμε με ανυπομονησία. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, τα αποκαλυπτήρια του ηλεκτρικού EVolved θα γίνουν στις 15 Αυγούστου.

Ωστόσο, ελάχιστα πράγματα ξέρουμε για τις προδιαγραφές του θρυλικού κινηματογραφικού αυτοκινήτου της ταινίας «Επιστροφή στο μέλλον».

Αποκαλύφθηκε το πίσω μέρος της ηλεκτρικής DeLorean

Τις ελάχιστες πληροφορίες που έχουμε τις αποκάλυψε η ίδια η εταιρεία μέσω ενός teaser που δημοσίευσε στις αρχές Απριλίου, δίνοντας μας μία μικρή γεύση. Προφανώς για να μας «αναστατώσει» και να μας εξάψει την περιέργεια.

Η ηλεκτρική DeLorean επιστρέφει στο… άμεσο μέλλον!

Πρόσφατα, η αμερικάνικη εταιρεία δημοσίευσε καινούργιο video για το EVolved, στον λογαριασμό της στο Instagram. Σε αυτό διακρίνουμε την πίσω μπάρα τεχνολογίας φωτισμού LED, η οποία διασχίζει όλο το πλάτος του πίσω μέρους. Ενώ είναι εμφανές το όνομα της εταιρείας ολογράφως.

Πόρτες gullwing και περισσότερες καμπύλες

Τις χαρακτηριστικές πόρτες που παραπέμπουν στο άνοιγμα των φτερών γλάρου, που είχε και το πρώτο μοντέλο, τις διατηρεί η ηλεκτρική DMC DeLorean. Αυτό είναι και το μοναδικό στοιχείο που γνωρίζουμε από την αρχή.

Η Delorean επιστρέφει… α λα ηλεκτρικά!

Επιπλέον, τα φώτα των φρένων και των φλας θα είναι και αυτά LED, ενώ συγκριτικά με το πρώτο, το νέο αυτοκίνητο θα έχει περισσότερες καμπύλες. Στοιχείο που συμβάλλει στη αεροδυναμική του και στον χαμηλό συντελεστή οπισθέλκουσας.

Περισσότερα αυτοκίνητα στην παραγωγή

Τέλος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του CEO της DeLorean, Joost de Vries, η εταιρεία θα κατασκευάσει μεγάλο όγκο οχημάτων. Κάτι που σημαίνει ότι μελλοντικά θα δούμε μοντέλα ενδεχομένως πιο προσιτά, χωρίς να αναφέρει τίποτα περισσότερο.

abb_img