Η Lotus παρουσίασε ταχυφορτιστή 450 kW

H Lotus Technology παρουσίασε καινοτόμες λύσεις φόρτισης, εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση ύψους 750 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Lotus Technology προχώρησε σε σημαντικές εξελίξεις, παρουσιάζοντας τις κορυφαίες της λύσεις φόρτισης. Πιο συγκεκριμένα, παρουσίασε έναν νέο ταχυφορτιστή με ενεργειακή χωρητικότητα 450 kW, ενώ εξασφάλισε πρόσθετη χρηματοδοτική υποστήριξη.

Ειδικότερα, η εταιρεία απέκτησε το -αρκετά μεγάλο ποσό- των 750 εκατομμυρίων δολαρίων, φτάνοντας μάλιστα τα 870  εκατομμύρια δολάρια φέτος. Αυτά τα κεφάλαια θα είναι καθοριστικά για τη διεύρυνση του παγκόσμιου δικτύου διανομής της Lotus και την προώθηση της ανάπτυξης των τεχνολογιών της.

Το Lotus Type 135 θα το δούμε νωρίτερα!

Η Lotus παρουσίασε ταχυφορτιστή 450 kW

Και το όνομα αυτού Lotus Flash Charger

Επιπλέον, η βρετανική μάρκα παρουσίασε μια σειρά από λύσεις φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Το βασικό προϊόν είναι ο ταχυφορτιστής Lotus Flash Charger, ο οποίος διαθέτει χωρητικότητα φόρτισης έως 450 kW.

Αποτελεί έναν υψηλής απόδοσης φορτιστής, ο οποίος μπορεί να παρέχει στο Eletre R ενέργεια για 142 χιλιόμετρα σε μόλις 5 λεπτά. Η Lotus έχει σχεδιάσει τον φορτιστή 450 kW για να ανταποκρίνεται στις μελλοντικές γενιές οχημάτων. Διασφαλίζοντας, φυσικά, μια βιώσιμη επένδυση στην υποδομή φόρτισης.

Lotus Emeya: Το πρώτο ηλεκτρικό sedan είναι… «καυτό»

Η Lotus παρουσίασε ταχυφορτιστή 450 kW

Τι περιλαμβάνουν οι λύσεις της εταιρείας;

Ο νέος φορτιστής της εταιρείας είναι ένας ηλεκτρικός πίνακας, εξοπλισμένος με το δικό του υγρό ψύξης. Επίσης, είναι ειδικός για τοποθεσίες με υψηλές απαιτήσεις ενέργειας, όπως πρατήρια καυσίμων αυτοκινητοδρόμων. Ο ηλεκτρικός πίνακας στεγάζει τεχνολογία που επιτρέπει πιο λεπτούς σταθμούς φόρτισης στους χώρους στάθμευσης.

Ακόμη, η εταιρεία παρουσίασε μια αντίστοιχη λύση φόρτισης που μπορεί να φορτίσει έως και 4 ηλεκτρικά αυτοκίνητα ταυτόχρονα, παρέχοντας 600 αμπέρ ρεύματος φόρτισης. Οι λύσεις γρήγορης φόρτισης της έχουν ήδη εφαρμοστεί στην Κίνα. Όπως όλα δείχνουν θα κυκλοφορήσουν στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και τη Μέση Ανατολή στο 2ο τρίμηνο του 2024.

Η εντυπωσιακή Lotus Eletre ηλεκτρίζει την Ευρώπη!

O Αντιπρόεδρος της εταιρείας, Alan Wang δήλωσε:

«Καθώς περισσότερες κυβερνήσεις αυξάνουν τις επενδύσεις στην ηλεκτροκίνηση στο ταξίδι τους προς το μηδέν, η ζήτηση για μια αξιόπιστη υποδομή φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη από πριν.

Η Lotus έχει αναπτύξει τις καλύτερες λύσεις γρήγορης φόρτισης στην κατηγορία της για να προσφέρει μια γρήγορη και αξιόπιστη εμπειρία φόρτισης για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών».

abb_img
spot_img