Η Nissan Formula E Team στον νυχτερινό αγώνα του Diriyah

Η Nissan Formula E Team είναι έτοιμη για τον α' διπλό αγώνα στο φετινό Πρωτάθλημα ABB FIA Formula E , που θα γίνει στη Σαουδική Αραβία.

Η Nissan Formula E Team δηλώνει έτοιμη για το Diriyah E-Prix. Ειδικότερα, ο Oliver Rowland και ο Sacha Fenestraz ετοιμάζονται για τον επόμενο αγώνα Formula E, που θα λάβει χώρα στη Σαουδική Αραβία. Ειδικότερα, ο Rowland πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση στην Πόλη του Μεξικού, κερδίζοντας 9 θέσεις και τερματίζοντας πολύ κοντά στους βαθμούς. Μαζί με τον Fenestraz στοχεύουν στη διεκδίκηση των θέσεων μέσα στη δεκάδα με το Nissan e-4ORCE 04.

Στο νυκτερινό αγώνα στη Σαουδική Αραβία η Nissan Formula E Team

Πιο συγκεκριμένα, ο αγώνας στη Σαουδική Αραβία (Diriyah E-Prix) αποτελεί έναν μοναδικό νυχτερινό αγώνα στο καλεντάρι της Formula E. Μάλιστα, πλέον είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς αγώνες του πρωταθλήματος. Η πίστα προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία με υψηλές ταχύτητες σε απαιτητικά εδάφη. Όπως είναι για παράδειγμα, το κατηφορικό τμήμα μεταξύ των στροφών 6-14, για το οποίο είναι απαραίτητα μέγιστη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα.

Nissan Formula E Team: Έτοιμη για το «ζεστό» E-Prix της Jakarta

Η Nissan Formula E Team στον νυχτερινό αγώνα του Diriyah

Αυτή είναι η ατζέντα του αγώνα 

Η δράση στην πίστα ξεκινά στις 26 Ιανουαρίου, με την Ελεύθερη Εξάσκηση 1, εν όψει του 2ου γύρου της Παρασκευής. Ακόμη, τα προκριματικά και ο αγώνας θα λάβουν χώρα στις 15:20 και 20:00 αντίστοιχα. Ανάλογο πρόγραμμα πέρασε και για τον 3ο χρόνο το Σάββατο.

Η Nissan Formula E Team «φορτίζει» για το Cape Town

Τέλος, η Nissan διατηρεί μια ενισχυμένη σχέση με τη Σαουδική Αραβία από το 1957, με την παράδοση των πρώτων οχημάτων Nissan στη χώρα. Να σημειώσουμε πως η Petromin Nissan είναι επίσημος εξουσιοδοτημένος έμπορος λιανικής από το 2016. Επιπλέον, αντιπροσωπεύει την πλούσια κληρονομιά αυτής της σχέσης, παρέχοντας εκτεταμένη υποστήριξη με 18 εκθεσιακούς χώρους και 16 συνεργεία σε όλη τη χώρα.

Η Nissan Formula E Team ηλεκτρίζει το «ολοκαίνουργιο» Σάο Πάολο

O CEO και διευθυντής ομάδας, Nissan Formula E Team, Tommaso Volpe δήλωσε:

«Είδαμε μερικά ενθαρρυντικά σημάδια στο Μεξικό, παρόλο που το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Ο Oliver και η Sacha δούλεψαν καλά ως ομάδα, δείχνοντας ότι έχουμε ένα δυνατό ζευγάρι οδηγών για να συνεχίσουμε για τη σεζόν. Γνωρίζουμε ότι έχουμε ένα δυνατό μονοθέσιο. Ο στόχος μας για την Diriyah είναι να λύσουμε τυχόν προβλήματα και να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να λειτουργήσουμε ομαλά.

Ο διπλός αγώνας μας δίνει δύο ευκαιρίες να κερδίσουμε βαθμούς, οπότε θα μάθουμε όσα περισσότερα μπορούμε από τον αγώνα της Παρασκευής για να μας βοηθήσει το Σάββατο και έτσι να τελειοποιήσουμε την στρατηγική μας για μια πίστα που απαιτεί ευελιξία εξίσου με την τελική ταχύτητα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Petromin Nissan στη Σαουδική Αραβία για άλλη μια φορά. Αποτελούν βασικό συνεργάτη σε μια από τις πιο σημαντικές αγορές της Nissan. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό της Formula E με τους πελάτες τους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.»

abb_img
spot_img