Η Nissan μετατρέπει το αυτοκίνητο σε αίθουσα συσκέψεων

Το Nissan Elgrand επιτρέπει στους επιβάτες να πραγματοποιούν διασκέψεις μέσω του διαδικτύου, από την άνεση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου τους.

Ακούστε το άρθρο

Μια τάση που αλλάζει ριζικά την ποιότητα της ζωής μας προς το καλύτερο είναι η εξ αποστάσεως εργασία. Επιπλέον, κρατάμε συνήθως το κινητό μας στα χέρια μας κατά τη διάρκεια της παραμονής μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Επομένως, η Nissan άντλησε έμπνευση από αυτά τα χαρακτηριστικά και παρουσιάζει κάτι καινοτόμο.

Το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, ο τρόπος εργασίας έχει αλλάξει σημαντικά.

Καθώς η εξ αποστάσεως εργασία γίνεται πιο διαδεδομένη, προσφέρονται ολοένα και περισσότερες ευκαιρίες για να σκεφτούμε πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε καλύτερα τον χρόνο μας κατά την μετακίνησή μας, επιδιώκοντας μια υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Mobile Work Suite: To Nissan Elgrand αλλάζει 

Το περασμένο καλοκαίρι, η Nissan, σε συνεργασία με τις εταιρείες Dai Nippon Printing,
Zenrin, Softbank και Kuwahara, ανέλαβε την πρόκληση να μετατρέψει το μοντέλο
Elgrand σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο ιδανικό να προσφέρει νέες δυνατότητες στους ιδιοκτήτες και στους χρήστες του.

Μια από τις πιο πρωτοποριακές ιδέες ως προς την αξιοποίηση του χρόνου που περνάμε στο δρόμο μέσα στο αυτοκίνητο μας, είναι η μεταμόρφωση του εσωτερικού του… σε μια κινητή αίθουσα συσκέψεων.

Η δυνατότητα του Nissan Elgrand, γνωστή ως Mobile Work Suite επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν διασκέψεις μέσω του διαδικτύου, από την άνεση του αυτοκινήτου τους.

Γενικότερα, η διερεύνηση των νέων υπηρεσιών κινητικότητας αλλάζει συνεχώς και αποφέρει  νέα χρήσιμα αποτελέσματα. Η ίδια η Nissan θεωρεί ότι ακόμη και οι νέες δυνατότητες που έχει λανσάρει, αξίζουν περαιτέρω εξερεύνησης.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, η Nissan έλαβε πολλά θετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες που δοκίμασαν την κινητή αίθουσα συσκέψεων.

Το ηλεκτρικό ποδήλατο που μπορεί να μετατραπεί σε… κινητό γραφείο

«Ήταν πολύ εύκολο στη χρήση», δήλωσε ένας συμμετέχων, «και θα ήθελα να δω την υπηρεσία διαθέσιμη για εμπορική χρήση».

Ένας άλλος συμμετέχων περιέγραψε την εμπειρία του ως εξής: «Είναι ένας πραγματικά άνετος, κινητός χώρος για συναντήσεις και συσκέψεις. Είμαι σίγουρος ότι οι άνθρωποι όταν τον χρησιμοποιούν και με αυτή τη χρήση, δεν θα αλλάζουν με τίποτα αυτή τη δυνατότητα!».

Είτε πηγαίνει κανείς σε επαγγελματικό ταξίδι, είτε στο σπίτι από το γραφείο, θα έχει δυνατότητες όπως το Elgrand Mobile Work Suite. Αυτό θα συμβάλλει στην αξιοποίηση του χρόνου του στο έπακρο κατά τις διαδρομές που πραγματοποιεί με το αυτοκίνητο. Επομένως, θα έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για εκείνον και τους αγαπημένου του.

Η Nissan δημιούργησε το δικό της metaverse με την VR εμπειρία στη γκαλερί Nissan Crossing

Είναι σίγουρο πως η τεχνολογία βρίσκει τις καλύτερες εκφάνσεις της όταν προσφέρει κάτι ουσιαστικό στους χρήστες της, όπως είναι η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και ο ελεύθερος χρόνος.

abb_img