Η Porsche αναβάθμισε τα ηλεκτρικά της ποδήλατα

Τα Porsche eBikes αναβαθμίστηκαν με στόχο την αύξηση των επιδόσεων και την παροχή μεγαλύτερης απόλαυσης κατά την οδήγηση.

Η Porsche αναβάθμισε τα ηλεκτρικά της ποδήλατα αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον της για την συγκεκριμένη μορφή αστικής κινητικότητας. Μάλιστα, η αναβάθμιση των ηλεκτρικών ποδηλάτων ίσως δικαιολογήσει και την ακριβή τιμή τους, η οποία ξεκινά από τα 9.500 ευρώ.

Ο νέος ηλεκτροκινητήρας της Pοrsche είναι για… ποδήλατα!

Τα ανανεωμένα Porsche eBike Sport και eBike Cross

Η Porsche παρουσίασε για πρώτη φορά τα δικά της eBikes πέρυσι. Μάλιστα, το eBike Sport είναι περισσότερο επικεντρωμένο στην άσφαλτο, ενώ το eBike Cross στοχεύει στην οδήγηση στο χώμα. Ουσιαστικά, φέτος η γερμανική φίρμα τα αναβαθμίζει στον τομέα της ενεργειακής απόδοσης και της ισχύος.

Το eBike Sport πλέον κυκλοφορεί με ελαστικά της Continental, τα οποία προσφέρουν καλύτερη πρόσφυση. Ακόμη, στον πίσω τροχό ξεχωρίζει μία τετραπίστονη δαγκάνα φρένων της Magura. Παράλληλα, είναι δυνατή η σύνδεση του ποδηλάτου με το smartphone του αναβάτη.

Pοrsche: Η σκήνη οροφής που θα λατρέψουν οι campers!

Από την άλλη, το eBike Cross διαθέτει την ανάρτηση αγωνιστικού τύπου Fox 34 και πιρούνι διαδρομής 120 χιλιοστών. Τέλος, το «περιπετειώδες» eBike κυκλοφορεί με τον ηλεκτρικό κινητήρα EP-8 της Shimano.

Παράλληλα, η Porsche έχει προχωρήσει σε συνεργασία με την ολλανδική εταιρεία Ponooc. Μάλιστα, η συγκεκριμένη συνεργασία θα προσφέρει τη δημιουργία ενός ισχυρού συστήματος μετάδοσης κίνησης για eBikes. Το όνομα του νέου ηλεκτρικού κινητήρα θα είναι P2.

Pοrsche: Στόχος οι 80.000 ηλεκτρικές Macan το χρόνο!

Ο συγκεκριμένος κινητήρας θα είναι στη νέα γενιά ηλεκτρικών ποδηλάτων της Porsche από το 2025. Ακόμη, η εξαγορά του 20% των μετοχών της Fauza δηλώνει την επιθυμία της επέκτασης της στον τομέα αστικών ηλεκτρικών μετακινήσεων.

Τα νέα αναβαθμισμένα ηλεκτρικά ποδήλατα της γερμανικής φίρμας μπορεί να τα παραγγείλει κανείς μέσα από την ιστοσελίδα της Porsche Design. Τέλος, οι τιμές των eBike Sport και eBike Cross ξεκινούν από τα 9.500 ευρώ.

Editorial