Η Porsche Cayenne S E-Hybrid δεν αστειεύεται!

Η Porsche παρουσίασε την τρίτη plug-in υβριδική εκδοχή της νέας Cayenne, η οποία φέρει τη διακριτική ονομασία S E-Hybrid.

Η νέα και εντυπωσιακή Porsche Cayenne S E-Hybrid είναι η τρίτη ηλεκτροκίνητη παραλλαγή στη γκάμα του πολυτελούς SUV. Μάλιστα, τοποθετείται μεταξύ των Cayenne E-Hybrid και Cayenne Turbo E-Hybrid.

Ειδικότερα, η νέα Porsche Cayenne S E-Hybrid είναι διαθέσιμη σε 2 εκδόσεις αμαξώματος: Ως SUV και SUV Coupe, ενσωματώνοντας την τεχνολογία της νέας Cayenne, την οποία γνωρίσαμε νωρίτερα αυτή τη χρονιά. Μάλιστα, το πολυτελές γερμανικό SUV, διαθέτει βελτιωμένη ηλεκτρική αυτονομία και πιο μικρούς χρόνους φόρτισης.

Porsche 911 Turbo S vs Tesla Model X Plaid: Μάχη δύο κόσμων!

Εντυπωσιακή η 3η plug-in υβριδική Porsche Cayenne

Την Cayenne S E-Hybrid, κινεί o 3λιτρος V6 turbo κινητήρας που αποδίδει 353 ίππους και συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 176 ίππων. Συνδυαστικά το εντυπωσιακό SUV αποδίδει 519 ίππους και μέγιστη ροπή 750 Nm. Η Porsche Cayenne S E-Hybrid φτάνει τα 100 χλμ./ώρα σε 4,7 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 263 χλμ./ώρα.

Το πρώτο Porsche Charging Lounge άνοιξε και μας περιμένει!

Επιπλέον η Porsche Cayenne S E-Hybrid, διαθέτει προσαρμοζόμενη αερανάρτηση με τεχνολογία 2 θαλάμων και 2 βαλβίδων. Αυτή η τεχνολογία προσφέρει εύρος ρυθμίσεων ανάλογα το στιλ του οδηγού. Σημαντική είναι όμως και η βελτίωση του υβριδικού συστήματος. Αυτό προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία έως και 90 χιλιόμετρα. Η ενέργεια αντλείται από την μπαταρία ιόντων λιθίου των 25,9 kWh, που φορτίζει σε λιγότερο από 2,5 ώρες.

Η Porsche Cayenne S E-Hybrid δεν αστειεύεται!

Μυώδες παρουσιαστικό, πολυτελές εσωτερικό

Επιπλέον, σε ότι αφορά τη σχεδίαση της, η Cayenne S E-Hybrid έχει ζάντες 20 ιντσών και ξεχωρίζει με τις 2 διπλές απολήξεις του συστήματος εξαγωγής. Το πακέτο ολοκληρώνουν οι προβολείς LED matrix. Η καμπίνα του πολυτελούς γερμανικού SUV ξεχωρίζει για την πολυτέλειά της.

Μάλιστα, ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στα καθίσματα με ρυθμίσεις 8 κατευθύνσεων, το πακέτο Sport Chrono που περιλαμβάνει διακόπτη λειτουργίας για την επιλογή του προγράμματος οδήγησης, πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι, καθώς και το εσωτερικό πακέτο Diamar βαμμένο στην απόχρωση Silvershade.

Επιπλέον, η εφαρμογή My Porsche, διαθέτει πλήθος νέων λειτουργιών, ενώ πρόσθετη άνεση προσφέρει η νέα προαιρετική οθόνη επιβατών, η οποία περιλαμβάνει λειτουργίες video στο αυτοκίνητο. Μάλιστα για την καλύτερη υγεία των επιβατών υπάρχει νέο σύστημα ποιότητας αέρα που φιλτράρει σωματίδια και επικίνδυνες ουσίες.

abb_img
spot_img