Η Porsche σας περιμένει για μία μοναδική εμπειρία στο Golden Hall

H Porsche σας δίνει την δυνατότητα να την ανακαλύψετε στο ολοκαίνουριο premium αλλά και sustainable pop-up store της στο Golden Hall.

Ακούστε το άρθρο

Το Porsche Experience Store, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall δίνει την ευκαιρία σε πελάτες και φίλους της μάρκας να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία. Παράλληλα, προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να μπουν στο πνεύμα της Porsche, ανακαλύπτοντας από κοντά το στυλ και τη φιλοσοφία της. Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι θα μπορέσουν να περιεργαστούν τα καινούργια μοντέλα της γερμανικής φίρμας.

Η κίνηση αυτή αποτελεί ακόμη μια επένδυση του ομίλου Μοτοδυναμική, που στρατηγικά αναβαθμίζει την πελατειακή εμπειρία. Ειδικότερα, σκοπός της είναι να δημιουργήσει ένα ιδανικό περιβάλλον για τους επισκέπτες, το οποίο θα εκπέμπει το ιδιαίτερο στίγμα ενός brand. Μίας μάρκας της οποίας το όνομα είναι παραδοσιακά συνώνυμο με τη σπορ οδήγηση, καθώς και την πρωτοπορία.

Σιγκαπούρη-Ταϊλάνδη με Porsche Taycan σε χρόνο ρεκόρ!

Η Porsche σας περιμένει για μία μοναδική εμπειρία στο Golden Hall

Στόχος της να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία… Porsche

Σε αυτό το πλαίσιο, το 2023 αποτελεί πολύ σημαντική χρονιά για την Porsche στην Ελλάδα. Ειδικότερα, η Μοτοδυναμική έχει προγραμματίσει σημαντικές επενδύσεις και στα 3 Porsche Centers που υπάρχουν στη χώρα. Μάλιστα, πρόσφατα έγινε το mini facelift στα καταστήματα της Γλυφάδας και της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα γίνει η ριζική ανακαίνιση του καταστήματος στη Μεταμόρφωση. Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία μιας μπουτίκ, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Festival of Dreams: Γιορτάζοντας τα 75 χρόνια της Porsche

Ωστόσο, για όσο χρόνο διαρκεί η ανακαίνιση στο Porsche Center Athens, οι πελάτες των βορείων προαστίων μπορούν να επισκέπτονται πλέον το Porsche Experience Store, στο Golden Hall. Εκεί, οι επισκέπτες μπορούν να προγραμματίσουν κάποιο Test Drive, είτε να δουν από κοντά τη συλλογή lifestyle προϊόντων της φίρμας.

Porsche Mission X Concept: Σχεδιασμένο για την κορυφή!

Προφανώς, στο νέο κατάστημα το δυναμικό παρών δίνει μία ομάδα από εξειδικευμένους εκπροσώπους πωλήσεων της μάρκας. Σκοπός τους είναι η καθοδήγηση ανάλογα τις απαιτήσεις των ενδιαφερόμενων, καθώς και η βοήθεια για τη λήψη των σωστών αποφάσεων. Επιπλέον, το κατάστημα ξεχωρίζει για το βιώσιμο χαρακτήρα του. Μία επιλογή σύμφωνη με το πνεύμα της εταιρείας να καταστεί ένα βιώσιμο brand, προσφέροντας μηδενικό ανθρακικό αποτύπωμα.

Ειδικότερα, αποτελεί ένα μοναδικό χώρο που έχει δημιουργηθεί από την Porsche και θα εφαρμοστεί σε αντίστοιχες περιπτώσεις, σε όλον τον κόσμο. Το pop-up store εκπέμπει την κλασική γοητεία της μάρκας, αλλά ταυτόχρονα δείχνει το δρόμο της αειφορίας και της προστασίας του περιβάλλοντος. Μάλιστα, έχει ως άξονες την ευελιξία, τη χρήση βιώσιμων και ανακυκλώσιμων υλικών, για το περιορισμένο χρονικό διάστημα λειτουργίας του.

abb_img