Η Tesla δεν δέχεται άλλες παραγγελίες για το Cybertruck!

Το Cybertruck δεν είναι διαθέσιμο για παραγγελία σε Ευρώπη και Κίνα, καθώς η Tesla απενεργοποίησε τις παραγγελίες λόγω αυξημένης ζήτησης.

Πλέον στην Ευρώπη και την Κίνα κανείς δεν μπορεί να παραγγείλει το Tesla Cybertruck. Αυτό συμβαίνει, καθώς η αμερικάνικη εταιρεία απενεργοποίησε το σύστημα παραγγελιών στις συγκεκριμένες περιοχές, λόγω αυξημένης ζήτησης.

Πλέον, μπορεί να το προ-παραγγείλουν μόνο όσοι κατοικούν στη Βόρεια Αμερική. Η ζήτηση, μάλιστα, για το Cybertruck υπερβαίνει κατά πολύ την παραγωγή του για τα 3 πρώτα χρόνια.

Ανάκληση και πάλι για την Tesla λόγω… οθόνης!

Λίγα λόγια για το Tesla Cybertruck

Η Tesla παρουσίασε το Cybertruck το 2019 και αποτελεί ένα αμιγώς ηλεκτρικό Pick-Up όχημα. Αν και η παραγωγή του θα άρχιζε το 2019, καθυστέρησε καθώς η αμερικάνικη φίρμα εστίασε στην παραγωγή του Model Y. Πλέον, η έναρξη της παραγωγής αναμένεται το 2023 και συγκεκριμένα στο Gigafactory στο Τέξας.

Αυτή τη στιγμή, μάλιστα, δεν διαθέτουμε λεπτομέρειες για την έκδοση παραγωγής, καθώς η εταιρεία αφαίρεσε τις προδιαγραφές αλλά και την τιμή του οχήματος από την ιστοσελίδα της.

Ένα Tesla με περιστρεφόμενη οθόνη (;)

Cybertruck: Η Tesla δεν δέχεται άλλες παραγγελίες!

Οι ασυνήθιστα πολλές παραγγελίες

Το πρόγραμμα κρατήσεων της Tesla για το Cybertruck ήταν αρκετά πετυχημένο, καθώς σημείωσε 250.000 κρατήσεις μέσα στην πρώτη εβδομάδα μετά την παρουσίαση του. Ακόμη, αν και η ένταση των παραγγελιών συνήθως φθίνει μετά τις πρώτες παραγγελίες, στην περίπτωση του Cybertruck δεν συνέβη.

Και κατά τη διάρκεια του lockdown, μάλιστα, το κοινό συνέχιζε τις παραγγελίες για το όχημα. Τέλος, σύμφωνα με υπολογισμούς, ο κατάλογος των παραγγελιών μετρά 1,5 εκατομμύρια παραγγελίες.

Και δεύτερο εργοστάσιο στη Σανγκάη για την Tesla!

Θα χρειαστούν αλλαγές για την Ευρώπη

Αν και οι παραγγελίες σε Ευρώπη και Ασία σταματήσαν, η Tesla αντιμετωπίζει ορισμένα ρυθμιστικά ζητήματα με το Cybertruck στην Ευρώπη, λόγω της σχεδίασης του. Άρα είναι πιθανό να δούμε μία ελαφρώς επανασχεδιασμένη έκδοση του ηλεκτρικού Pick-Up στην ευρωπαϊκή αγορά.

Cybertruck: Η Tesla δεν δέχεται άλλες παραγγελίες!

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!