Η Toyota Hellas στο πλευρό και του φετινού EKO Ράλλυ Ακρόπολις

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Toyota Ελλάς ανανεώνει τη συνεργασία της με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, στηρίζοντας τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Toyota Ελλάς ανανεώνει τη συνεργασία της με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, μία από τις πιο εμβληματικές διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο. Η διεξαγωγή του αγώνα θα λάβει χώρα από τις 7 έως και τις 10 Σεπτεμβρίου 2023. Μάλιστα, θα περιλαμβάνει 15 ειδικές διαδρομές, διανύοντας συνολικά 307 αγωνιστικά χιλιόμετρα.

Ωστόσο, όπως είναι γνωστό, η ιαπωνική φίρμα επενδύει παγκοσμίως στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Παράλληλα, διατηρεί τη δέσμευση της στην ανάπτυξη αναβαθμισμένων και ασφαλέστερων αυτοκινήτων, ικανών να ανταποκριθούν στις απαιτητικές συνθήκες των αγώνων. Επιπλέον, η τεχνογνωσία και εμπειρία της, συμβάλλουν στη συνεχή βελτίωση και εξέλιξη των επιβατικών της αυτοκινήτων.

Στην Πλατεία Νερού η υπερειδική του Ράλλυ Ακρόπολις 2023

Οι ενέργειες της Toyota στο EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2023

Απτό παράδειγμα αυτής της φιλοσοφίας αποτελεί το νέο Toyota C-HR. Το ανατρεπτικό πρωτότυπο μοντέλο μπήκε σε παραγωγή, κάνοντας το παγκόσμιο ντεμπούτο του τον περασμένο Ιούνιο. Μάλιστα, το νέο C-HR ενθουσιάζει με την πρωτοποριακή σχεδίαση και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του. Προφανώς, πολλά εξ αυτών, είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας που αποκομίζει από την συμμετοχή της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Οι θεατές που θα βρεθούν στην Πλατεία Νερού στις 7/9 θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το νέο Toyota C-HR, καθώς ένα όχημα προπαραγωγής θα έχει ταξιδέψει από το εξωτερικό αποκλειστικά για εκείνη τη βραδιά και θα προβληθεί σε ειδική, προνομιακή θέση μέσα στη διαδρομή της υπερειδικής, με σκοπό να «κλέψει» τις εντυπώσεις.

Από 29.130 ευρώ το νέο Toyota C-HR στην Ελλάδα

Η Toyota Hellas στο πλευρό του φετινού EKO Ράλλυ Ακρόπολις

Επιπλέον, αυτοκίνητα του στόλου της Toyota Ελλάς και του δικτύου συνεργατών της, θα διατεθούν και φέτος στον θεσμό. Προφανώς, σκοπός τους είναι να καλύψουν τις ανάγκες της οργανωτικής επιτροπής και να υποστηρίξουν την επιτυχή διοργάνωση του αγώνα.

Περισσότερα από 40 οχήματα θα είναι διαθέσιμα σε θέσεις-κλειδί, όπως και το αυτοκίνητο 0 του φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Ειδικότερα, ένα ειδικά διαμορφωμένο Toyota GR Yaris θα φέρει το σήμα «0» στις πόρτες του.

Το Ράλλυ Ακρόπολις στο WRC έως το 2025!

Η Toyota Hellas στο πλευρό του φετινού EKO Ράλλυ Ακρόπολις

Παράλληλα, η Toyota Ελλάς συμμετέχει ενεργά στην ασφαλή και επιτυχή διεξαγωγή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Έτσι, προσφέρει μία εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών του δικτύου της στη διάθεση της διοργάνωσης.

Η Οργανωτική Επιτροπή και η FIA, αναγνωρίζοντας ότι η εμπειρία και η τεχνογνωσία που διαθέτει η συγκεκριμένη ομάδα σε θέματα υβριδικής τεχνολογίας θα συμβάλλει σημαντικά στην επιτυχία της διοργάνωσης, απηύθυνε κάλεσμα για τη συμμετοχή της, στο πλαίσιο των υβριδικών συστημάτων που αξιοποιούν από πέρσι τα οχήματα Rally1 των αγωνιστικών ομάδων.

Ακόμη μία σημαντική διάκριση για την Toyota Ελλάς

Η Toyota Hellas στο πλευρό του φετινού EKO Ράλλυ Ακρόπολις

Έχοντας ως γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος

Εστιάζοντας στην προώθηση της βιωσιμότητας και της περιβαλλοντικής υπευθυνότητας, η Toyota Ελλάς επιδιώκει έμπρακτα την εφαρμογή τους και στην κοινότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ειδικότερα, μέσω της πρωτοβουλίας «Toyota Clean Mountain Race», ενθαρρύνει όλους τους συμμετέχοντες να διατηρήσουν τη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος.

Έτσι, η Toyota Ελλάς ενώνει τις δυνάμεις της με την περιβαλλοντικά στοχευμένη πλατφόρμα κυκλικής οικονομίας του Ομίλου Πλαστικά Θράκης «In the Loop» και φυσικά την Οργανωτική Επιτροπή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Στόχος της είναι να υπενθυμίσει στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού να αφήσουν τα βουνά καθαρά από απορρίμματα.

Editorial