Η Volvo Car Hellas μεταλαμπαδεύει την «ηλεκτροκίνηση»

Η Volvo Car Hellas συνεργάζεται με ΙΕΚ για την κατάρτιση εξειδικευμένων τεχνικών στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Ακούστε το άρθρο

Με φιλοδοξία να συμβάλλει στην εκπαίδευση νέων τεχνικών, η Volvo Car Hellas έχει ξεκινήσει συνεργασία με Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης. Ειδικότερα, η εταιρεία παρέχει εκπαιδευτικές εισηγήσεις με έμφαση στην προηγμένη τεχνολογία ηλεκτροκίνησης που ενσωματώνουν τα αυτοκίνητά της.

Έως το 2030, η Volvo στοχεύει να διαθέτει στην αγορά μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Έτσι, υλοποιεί πιστά το σχέδιό της, με τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα στην γκάμα της, καθώς και με μελλοντικά.

Volvo EX30: Ένας «φύλακας άγγελος» για την πόλη

Τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της σουηδικής φίρμας, γνωρίζουν ευρεία απήχηση και στο ελληνικό κοινό. Μάλιστα, αποτελούν πλέον τη συντριπτική πλειοψηφία στις νέες παραγγελίες στους Επίσημους Διανομείς Volvo. Επιπλέον, οι άρτιες υποδομές και το καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας, διασφαλίζουν κορυφαία εξυπηρέτηση στο service των οχημάτων νέας τεχνολογίας

Test Drive || Δοκιμάζουμε το Volvo C40 Recharge P8 AWD 408 PS!

Η Volvo Car Hellas «μεταφέρει» τους μηχανικούς στη νέα εποχή

Μέσω της συνεργασίας της με Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, η εταιρεία επιθυμεί να μεταφέρει γνώσεις που είναι απαραίτητες για κάθε μηχανικό στη νέα εποχή της αυτοκίνησης. Παράλληλα, να προσφέρει στους αποφοίτους ευκαιρίες επαγγελματικής απασχόλησης στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία της.

«Η συνεργασία μας με φορείς που παρέχουν τεχνική εκπαίδευση προσδοκούμε να ενισχύσει τα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία μας με εξειδικευμένο δυναμικό. Αυτό, θα στελεχώσει θέσεις Προσωπικών Συμβούλων Service, του καινοτόμου θεσμού μας που αναβαθμίζει την παροχή υπηρεσιών συντήρησης», δηλώνει ο Μίλτος Χατζηχαραλάμπους, Service Manager της Volvo Car Hellas.

Test Drive || Volvo XC40 Recharge P6: Η χρυσή τομή!

Η Volvo Car Hellas μεταλαμπαδεύει την «ηλεκτροκίνηση»

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, τελειόφοιτοι μηχανοτρονικής των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από τον Υπεύθυνο Τεχνικής Εκπαίδευσης της Volvo Car Hellas, Κώστα Κορίζη.

Οι εισηγήσεις περιλάμβαναν θεωρία, με προβολή οπτικοακουστικού υλικού, καθώς και πρακτική. Ειδικότερα, αυτό έγινε πραγματικότητα με τη ζωντανή παρουσίαση μίας μπαταρίας και την ανάλυση της δομής της, καθώς και με ένα Volvo XC40 Recharge Pure Electric.

abb_img