Ημερίδα Οδικής Ασφάλειας στην Κέρκυρα

Η Λέσχη αυτοκινήτου Κέρκυρας διοργανώνει αύριο ημερίδα Οδικής Ασφάλειας και προσκαλεί το «StAr Ίδρυμα Άρη Σταθάκη».

Ακούστε το άρθρο

Η Λέσχη αυτοκινήτου Κέρκυρας διοργανώνει αύριο ημερίδα Οδικής Ασφάλειας και προσκαλεί το «StAr Ίδρυμα Άρη Σταθάκη».

Στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης σε θέματα Οδικής Ασφάλειας, η Λέσχη αυτοκινήτου Κέρκυρας πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει μια ημερίδα. Στην εκδήλωση το «StAr Ίδρυμα Άρη Σταθάκη για την Οδική Ασφάλεια» θα εκπροσωπήσει η Πρόεδρος του, Χριστίνα Μυρτώ Σταθάκη. Η οποία είναι δημοσιογράφος αυτοκινήτου, οδηγός αγώνων, εκπαιδεύτρια υποψηφίων οδηγών και συνεργάτης του Carselectric.gr.

Η ημερίδα είναι ανοιχτή στο κοινό. Και θα γίνει αύριο, Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 στις 18.00, στο Αμφιθέατρο του τμήματος Ιστορίας του Τμήματος Ιστορίας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Σε αυτή θα συμμετάσχουν ομιλητές από την Τροχαία, την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Ημερίδα Οδικής Ασφάλειας στην Κέρκυρα

Σχετικά με το «StAr, Ίδρυμα Άρη Σταθάκη για την οδική ασφάλεια»

Το «StAr, Ίδρυμα Άρη Σταθάκη για την οδική ασφάλεια» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Kαι είναι η φυσική συνέχεια που ο ίδιος επέλεξε για το έργο της ζωής του. Πρόκειται για μια ιδέα που είχε o Άρης Σταθάκης και το όνομα του προκύπτει από τα δύο πρώτα γράμματα του ονόματος του Ιδρυτή του. Eνός ανθρώπου που στην Ελλάδα θεωρείται συνώνυμο της Οδικής Ασφάλειας.

Με προτεραιότητα στους στόχους που είχε ορίσει ο Άρης Σταθάκης το StAr επικεντρώνεται στην ενημέρωση. Που περιλαμβάνει όλους μας. Από παιδιά που κυκλοφορούν με τα πόδια ή ποδήλατα μέχρι ηλικιωμένους που πρέπει να αποφασίσουν αν θα ανανεώσουν το δίπλωμα τους ή καταλαβαίνουν ότι πλέον δεν μπορούν να οδηγούν με ασφάλεια. Γονείς για το πώς θα πρέπει να οδηγούν και πώς να κάθονται τα παιδιά τους στο αυτοκίνητο αλλά και οδηγούς φορτηγών που μεταφέρουν δεκάδες τόνους φορτίων μέσα στις πόλεις. Πέρα από τις εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχει, το Ίδρυμα παρέχει ενημέρωση μέσα από ειδικές δράσεις. Καθώς και μαθήματα κυκλοφοριακής Αγωγής σε παιδιά όλων των σχολικών βαθμίδων, μέσα από τα προγράμματα «ΆριΣτα».

Δείτε ακόμα: Ύπνος: Πόσο επηρεάζει την Οδική Ασφάλεια

abb_img