Και ξαφνικά διέρρευσε το νέο smart #3

Το νέο smart #3 φαίνεται ότι θα είναι μεγαλύτερο από το smart #1, ενώ συνδυάζει SUV με Coupe χαρακτηριστικά.

Λίγους μήνες μετά την επίσημη παρουσίαση του smart #1, διέρρευσαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες από το νέο smart #3. Πιο συγκεκριμένα, τις φωτογραφίες ανέβασε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένας χρήστης με το όνομα «CocheSpias». Οι εικόνες δείχνουν καθαρά το smart #3, τον μεγαλύτερο αδερφό του smart #1.

smart #1: Πότε στην Ελλάδα;

Το smart #3 στα χνάρια του smart #1

Με την πρώτη ματιά αντιλαμβανόμαστε ότι το smart #3 «μιλάει» την ίδια σχεδιαστική γλώσσα με το μικρότερο smart #1. Όμως σε αυτή την περίπτωση, η γραμμή της οροφής από το πλάι, παρουσιάζει ένα SUV με coupe σχεδιαστικά χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, στο εμπρός μέρος, συναντάμε την ίδια ράβδο φωτισμού που ενώνει τα φωτιστικά σώματα, όπως στο μικρότερο μοντέλο. Την ίδια εικόνα αντικρίζουμε και στο πίσω μέρος του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου.

Και εκεί, τα στενά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, συνδέονται μεταξύ τους. Όμως, το κρύσταλλο του παρμπρίζ είναι αρκετά στενό, λόγω της κλίσης στο τελείωμα της οροφής. Αίσθηση προκαλεί ο προφυλακτήρας, ο οποίος διαθέτει σχετικά δυναμική σχεδίαση.

Από πλευράς διαστάσεων του smart #3, οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από τον κινέζικο Τύπο, δηλώνουν ένα αυτοκίνητο κοντά στις διαστάσεις του Volkswagen ID.4. Πιο συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο έχει μήκος 4.400 χιλιοστά, πλάτος 1.800 χιλιοστά και ύψος 1.600 χιλιοστά. Μάλιστα, το μεταξόνιο του μοντέλου φτάνει τα 2.785 χιλιοστά.

Επιπλέον, το μοντέλο θα προσφέρει ειδικά χρώματα μάσκας και την επιλογή προσθήκης έγχρωμης οροφής, αεροτομής και εξωτερικών καθρεπτών.

Ωστόσο, φωτογραφίες από το εσωτερικό του smart #3 δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Πιστεύουμε ότι θα ακολουθήσει τη λογική του #1, με τη στενή οθόνη για πίνακα οργάνων και την μεγαλύτερη στο κέντρο του ταμπλό.

Ιδού το πανίσχυρο smart#1 BRABUS!

Και ξαφνικά διέρρευσε το νέο smart #3

Πιθανότατα διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις ισχύος

Η βασική έκδοση του smart #3 πιθανότατα να φέρει την ίδια μονάδα ισχύος με αυτή του υπάρχοντος μικρότερου μοντέλου. Πιο συγκεκριμένα, θα έχει έναν ηλεκτροκινητήρα ο οποίος θα αποδίδει 272 ίππους και 343 Nm ροπής.

Σύμφωνα με φήμες, η δεύτερη εκδοχή θα διαθέτει δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα. Προφανώς, θα προσφέρει μεγαλύτερη ισχύ και δεν αποκλείεται να συνοδεύεται με τα λογότυπα της Brabus.

Ένα smart forfour EQ μοίρασε πολλά… χαμόγελα

Τέλος, το αμάξωμα του smart #3 θα ζυγίζει από 1.870 έως 1.890 κιλά. Μάλιστα, πιθανότατα θα φέρει μία μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία από αυτή των 66 kWh του smart #1.

Φυσικά, μην ξεχνάμε ότι το ελαφρύτερο smart #1 με αυτή τη μπαταρία, τεχνολογίας NCM, έχει αυτονομία που φτάνει τα 440 χιλιόμετρα.

abb_img
spot_img