Με εκπλήξεις η Ford στο φετινό Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood!

Το φετινό Goodwood Festival of Speed ξεκίνησε, με την Ford να παρουσιάζει 4 μοναδικά μοντέλα που σίγουρα θα συζητηθούν.

Στο φετινό Goodwood Festival of Speed πρωταγωνιστεί η Ford, παρουσιάζοντας μοναδικά και διαφορετικά μοντέλα. Η παγκοσμίου φήμης εκδήλωση λαμβάνει χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, από 23 έως 26 Ιουνίου.

Εκεί, θα λάβει μέρος πλήθος εταιρειών και μάλιστα με αποκαλύψεις νέων μοντέλων. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ford έχει ετοιμάσει για την περίσταση από ένα supercar βγαλμένο από τον κόσμο του gaming, μέχρι ένα τελείως διαφορετικό… Raptor.

Ford: Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα προς πώληση μόνο online!

Με εκπλήξεις η Ford στο φετινό Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood!

Το νέο ηλεκτρικό SuperVan

Ξεκινάμε με το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SuperVan της Ford Pro. Έχει ως βάση το E-Transit Custom που είδαμε πρόσφατα και είναι ο ηλεκτρικός διάδοχος του δημοφιλέστερου Van. Και παράλληλα ένα από τα τέσσερα νέα, ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα που θα λανσάρει η φίρμα στην Ευρώπη έως το 2024.

Ένα «ιδιαίτερο» Ford Ranger Raptor

Το Pick-Up που είδαμε πρόσφατα και στην Ελλάδα, αποκτά ξεχωριστή εμφάνιση και ονομασία: «Very Gay Raptor». Προφανώς υποστηρίζοντας την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+.

Το Ford Very Gay Raptor στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood

Με εκπλήξεις η Ford στο φετινό Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood!

Το TFZ-P1

Η Ford παρουσιάζει επίσης το TFZ-P1 της Team Fordzilla, στα χρώματα GRID Legends. Οι επισκέπτες θα μπορούν να μπουν στο πιλοτήριο του TFZ-P1, χρησιμοποιώντας τις ικανότητες του ως προσομοιωτή, βιώνοντας ταυτόχρονα το φυσικό και εικονικό όχημα.

Το TFZ-P1 ήταν το πρώτο εικονικό αγωνιστικό αυτοκίνητο, του οποίου τη σχεδίαση ανέλαβαν σε συνεργασία η κοινότητα gaming και οι σχεδιαστές μιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Team Fordzilla (η e-sports αγωνιστική ομάδα της μάρκας), αποκάλυψε τρεις μήνες μετά ένα πρωτότυπο πλήρους κλίμακας του οχήματος.

Με εκπλήξεις η Ford στο φετινό Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood!

Και με το ρομπότ Digit η Ford

Να μην ξεχάσουμε και το ρομπότ Digit, με το οποίο η φίρμα θα παρουσιάσει στην εκδήλωση, τις δυνατότητες ενσωμάτωσης της προηγμένης ρομποτικής και των αυτόνομων τεχνολογιών, στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Προφανώς, με στόχο η αποθήκευση αλλά και η παράδοση αγαθών και εμπορευμάτων, να είναι πιο αποτελεσματικές και προσιτές για τους ιδιοκτήτες επαγγελματικών οχημάτων.

Ford Mustang Mach-E GT: Ηλεκτρίζοντας τους Hautes Grecians 2022

Υπεύθυνη για την εξέλιξη του ρομπότ Digit είναι η Agility Robotics. Το 2020 η Ford ήταν η πρώτη που αγόρασε ένα ρομπότ Digit, το οποίο έχει χέρια και πόδια προκειμένου να εργάζεται δίπλα σε ανθρώπους σε πραγματικούς χώρους εργασίας.

Με εκπλήξεις η Ford στο φετινό Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood!

abb_img
spot_img