Το Ford Very Gay Raptor στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood

Το... διαφορετικό Ford Very Gay Raptor θα βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο με αφορμή το Φεστιβάλ Ταχύτητας Goodwood.

Στο «Goodwood Festival of Speed» θα δούμε το δεύτερο Ford Very Gay Raptor, μία διαφορετική εκδοχή του σκληροτράχηλου μοντέλου στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Μάλιστα, η πρώτη μας γνωριμία με το Very Gay Raptor ήταν το 2021 όταν η Ford εξέφρασε την υποστήριξη της στην LGBTQI+ κοινότητα.

Πιο συγκεκριμένα, για την εν λόγω κίνηση λειτούργησε καταλυτικά ένα υποτιμητικό σχόλιο σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ford: Στηρίζει την απαγόρευση των θερμικών κινητήρων

Και εγένετο το Ford Very Gay Raptor

Η νέα εκδοχή του Raptor είναι σε χρυσαφί χρώμα, το οποίο θα φέρει τα χρώματα του ουράνιου τόξου στο μπροστινό μέρος. Επιπλέον, στο πίσω μέρος ξεχωρίζει μία ροζ καρδιά. Το εν λόγω όχημα διαθέτει έναν twin-turbo V6 κινητήρα 3,0 λίτρων EcoBoost με ισχύ 288 ίππων και 491 Nm ροπής.

Το Ford Very Gay Raptor στο φεστιβάλ Goodwood

Επιπλέον, στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood το μοντέλο της Ford θα τρέξει την απαιτητική εκτός δρόμου πίστα, η οποία είναι μεταξύ των διαδρομών της βρετανικής ανάβασης.

Η Ford προειδοποιεί για την οδήγηση σε κατάσταση μέθης

Ο στόχος της συγκεκριμένης κίνησης

Το Fοrd Very Gay Raptor έχει τα χρώματα του ουράνιου τόξου και υποστηρίζει τις εκδηλώσεις υπερηφάνειας της LGBTQI+ κοινότητας. Ουσιαστικά, η εμφάνιση του στο Φεστιβάλ θα ενδυναμώσει το έργο της γερμανικής φίρμας απέναντι στις διακρίσεις. Παράλληλα, η εμφάνιση του στο φεστιβάλ αφορά τη νέα σειρά της Ford «Tough Talks».

Μάλιστα, η συζήτηση θα επισημάνει τους τρόπους συμπερίληψης και αλληλεγγύης προς την LGBTQI+ κοινότητα στην αυτοκινητοβιομηχανία. Τέλος, οικοδεσπότης της συζήτησης θα είναι ο Ουαλός παίκτης ράγκμπι, Gareth Thomas.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!