Μετρό: Έρχεται δωρεάν WiFi σε όλους τους σταθμούς

Η ένταξη της ΣΤΑ.ΣΥ στο έργο «WiFi4GR», θα φέρει δωρεάν την υπηρεσία WiFi σε όλους τους χώρους των σταθμών του Μετρό.

Η υπηρεσία WiFi σαφώς και λείπει από το Μετρό της Αθήνας. Πολλοί είναι οι επιβάτες που όσο περιμένουν τον επόμενο συρμό, θέλουν να κάνουν ένα σερφάρισμα στο διαδίκτυο. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, καθώς το σήμα… ζορίζεται.

Τη λύση στο πρόβλημα θα δώσει η ένταξη της ΣΤΑ.ΣΥ στο έργο «WiFi4GR – Ανάπτυξη δημοσίων σημείων ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο». Σύμφωνα με αυτό, το επόμενο διάστημα η υπηρεσία WiFi θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χώρους των σταθμών του Μετρό.

Μετρό: Επόμενη στάση… Εθνική Οδός!

Δωρεάν ευρυζωνική πρόσβαση σε όλους τους σταθμούς Μετρό

Πιο συγκεκριμένα, η ΣΤΑ.ΣΥ υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Μέσω αυτού ξεκινά μία σειρά από δράσεις για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επιβάτες, συμβάλλοντας στην ψηφιακή θωράκιση της ΣΤΑ.ΣΥ.

Σύμφωνα με την ΣΤΑ.ΣΥ, η αρχή θα γίνει με την εγκατάσταση WiFi σε όλους τους χώρους των σταθμών του Μετρό, το οποίο θα είναι προσβάσιμο σε όλους. Έτσι, οι επιβάτες θα έχουν δωρεάν ευρυζωνική πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Επιπλέον, η έναρξη της υλοποίησής του έργου θα λάβει χώρα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Προφανώς, όταν θα γίνει η ανακοίνωση των σταθμών εγκατάστασης και το ακριβές χρονοδιάγραμμα.

Μετρό Πειραιά: Παράδοση 3 νέων σταθμών!

Ανανέωση για το Σύστημα Ψηφιακής Σήμανσης Σταθμών

Παράλληλα, έχει δρομολογηθεί η καθολική αντικατάσταση του υφιστάμενου Συστήματος Ψηφιακής Σήμανσης Σταθμών. Όπως είναι και οι οθόνες προβολής ενημερωτικού και διαφημιστικού περιεχομένου σε όλους τους χώρους των σταθμών Μετρό.

Το εν λόγω σύστημα θα δώσει στη ΣΤΑ.ΣΥ. ευελιξία και δυναμική στον τομέα της ψηφιακής σήμανσης, ένα πεδίο απαραίτητο για τη συνεχή και αξιόπιστη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Η ευκολία διαχείρισής του, οι μειωμένοι χρόνοι συντήρησης και το μειωμένο συνολικό κόστος κτήσης και χρήσης του, ανήκουν στα συγκριτικά πλεονεκτήματά του.

Μετρό: Επιτέλους πιάνει… λιμάνι στον Πειραιά

Τέλος, εν μέσω ψηφιακών εξελίξεων, η προμήθεια και λειτουργία Σύγχρονου ERP, φιλοδοξεί να καλύψει τις τρέχουσες επιχειρησιακές ανάγκες της ΣΤΑ.ΣΥ. και ταυτόχρονα να υποστηρίξει ψηφιακά την εταιρεία.

Επιπλέον, η χρήση ενός λογισμικού ολοκληρωμένης διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων, σε συνδυασμό με τον ανασχεδιασμό των διαδικασιών, θα επιφέρει σημαντικές λειτουργικές βελτιώσεις. Στοχεύοντας πάντα στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!