Νέα Εμπειρία μέσω του συστήματος Infotainment της Ford

Η νέα ψυχαγωγική εμπειρία της Ford δίνει πρόσβαση στο Google Assistant, το Google Maps και στο Google Play.

Η νέα ψυχαγωγική εμπειρία της Ford δίνει πρόσβαση στο Google Assistant, το Google Maps και στο Google Play.

Η Ford δίνεί μια ολοκαίνουργια ψηφιακή εμπειρία στους επιβάτες. Αφού πλέον τα Google Maps και το Google Assistant θα είναι εγκατεστημένα στο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας των αυτοκινήτων της. Ενώ και όσοι προτιμούν την λειτουργία mirror που προβάλει την οθόνη του smart phone στην οθόνη του αυτοκινήτου δεν θα μείνουν παραπονεμένοι. Γιατί το σύστημα υποστηρίζει τα Android Auto και Apple CarPlay. Καθώς και τις τρεις επιλογές φωνητικών βοηθών: το Google Assistant, το Siri της Apple και το Alexa της Amazon.

Το σύστημα infotainment δίνει πρόσβαση στο ψηφιακό κατάστημα Google Play. Από όπου όλοι οι ιδιοκτήτες κινητών τηλεφώνων Android, αλλά πλέον και οι επιβάτες των Ford, μπορούν να «κατεβάζουν» εφαρμογές μουσικής ή παιχνιδιών. Μεταξύ τους και η αποκλειστική έκδοση του Asphalt Nitro 2 της Ford. Επιπλέον μπορούν να «κατεβάζουν» εφαρμογές βίντεο, όπως το YouTube και το Amazon Prime Video. Αλλά και να περιηγηθούν στο διαδίκτυο μέσω του Google Chrome ή του Vivaldi.

Εκτός από τις εφαρμογές της Google, το νέο σύστημα ψυχαγωγίας έχει επεξεργαστή πέντε φορές καλύτερο από αυτόν των σημερινών μοντέλων της μάρκας. Έχει τέσσερις φορές μεγαλύτερη μνήμη, οκτώ μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο 14 φορές καλύτερο επεξεργαστή γραφικών.

Η Ford θα προσφέρει ψηφιακές πινακίδες κυκλοφορίας!

Ένα Ford προσαρμοσμένο σε κάθε χρήστη

Το σύστημα θα είναι προσαρμόσιμο. Με τους χρήστες να μπορούν να βάλουν εφαρμογές και widgets σε όποια θέση επιθυμούν πάνω στην οθόνη. Κάθε οδηγός θα επιλέγει μπαίνοντας στο αυτοκίνητο το δικό του προφίλ χρήστη. Και αυτόματα θα το σύστημα θα φορτώνει τις εφαρμογές, τις επαφές, τους αγαπημένους προορισμούς, καθώς και τις θέσεις καθίσματος, τιμονιού και καθρεπτών.

Πρώτο μοντέλο εφοδιασμένο με το νέο Infotainment δεν είναι ένα Ford, αλλά το Lincoln Nautilus. Όμως η θυγατρική μάρκα της Ford δεν εισάγεται στην Ελλάδα. Έτσι μάλλον θα περιμένουμε να το δούμε στα νέα Ford Explorer ή Expedition.

Πηγή: carscoops.com

 

abb_img
spot_img