Nissan Ariya Pole to Pole: Αποχαιρετώντας τη Β. Αμερική

Οι εξερευνητές της Nissan μαζί με το Ariya, συνεχίζουν την επική αποστολή Pole to Pole, περνώντας με επιτυχία το σκέλος της Β. Αμερικής.

Η καναδική περιπέτεια των Chris και Julie Ramsey και του Nissan Ariya συνέχισε για 2.000 χιλιόμετρα νότια, από τον ποταμό Hay μέχρι το Βανκούβερ. Το κλίμα ήταν ηπιότερο, οι δρόμοι πιο βατοί και οι συνθήκες οδήγησης πιο εύκολες. Ωστόσο, το ζευγάρι ενθουσιάστηκε με την υποδοχή που του είχε επιφυλάξει η Nissan, με μία εκδήλωση Pole to Pole EV. Εκεί, μοιράστηκαν τις ιστορίες τους στην Αρκτική με άλλους ομοϊδεάτες λάτρεις των ηλεκτρικών οχημάτων, παρουσιάζοντας το δικό τους Ariya.

Η ομάδα έκανε ένα τελευταίο pit stop στο Δυτικό Βανκούβερ, όπου τοποθέτησαν στο Ariya μία σκηνή οροφής της Thule. Μάλιστα, με αυτή την εύκολη προσθήκη ήταν πλέον έτοιμοι να συνεχίσουν το ταξίδι τους στις ΗΠΑ. Με ένα επιπλέον επίπεδο άνεσης, οι Ramseys και το Ariya ξεκίνησαν προς τα σύνορα, ανανεωμένοι και γεμάτοι ενέργεια.

Test Drive || Nissan Juke Hybrid: Στο… ρεύμα της εποχής!

Nissan Ariya Pole to Pole: Αποχαιρετώντας τη Β. Αμερική

Συνάντηση του Nissan Ariya με την ομάδα Nissan Formula E

Ξυπνώντας από έναν χαλαρωτικό βραδινό ύπνο στη σκηνή της οροφής τους, στο RV Park του Portland International Raceway, οι Chris και Julie ήταν έτοιμοι για ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο με αγώνες Formula E. Προφανώς, ήταν μία σημαντική εμπειρία για αυτούς, καθώς μπόρεσαν να ανακαλύψουν από κοντά τις δυνατότητες των ηλεκτρικών οχημάτων. Και μάλιστα, αυτή τη φορά, ζώντας την δύναμη και την ταχύτητα που προσφέρει ένας αγώνας της Formula E.

Το ζευγάρι συζήτησε με φίλους της Formula E, για το τι μπορούν να επιτύχουν τα ηλεκτρικά οχήματα μηδενικών εκπομπών. Επιπλέον, συνάντησαν την ομάδα Formula E της Nissan, η οποία τους έδειξε ότι η τεχνολογία αναπτύσσεται και μεταφέρεται από την πίστα της Formula E, στον δρόμο και τις καθημερινές συνθήκες οδήγησης. Αργότερα, η ομάδα Pole to Pole επέστρεψε στον δρόμο, αν και με ελαφρώς πιο αργό ρυθμό από τους οδηγούς της Nissan Formula E Team.

Formula E: Πρώτο βάθρο για την ομάδα της Nissan στη Ρώμη

Nissan Ariya Pole to Pole: Αποχαιρετώντας τη Β. Αμερική

Παραθαλάσσιο road trip προς το Λος Άντζελες

Ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο προς το Λος Άντζελες, o Chris και η Julie έζησαν ηλιοβασιλέματα που κόβουν την ανάσα. Ωστόσο, το σύστημα τετρακίνησης του Nissan Ariya e-4ORCE, τους προσφέρει απαράμιλλη άνεση κατά την οδήγηση. Επιπλέον, οι αστικοί δρόμοι του Λος Άντζελες με τα τεράστια τμήματα αυτοκινητόδρομου ήταν απλή υπόθεση για την αποστολή με το Ariya. Η τεχνολογία e-4ORCE παρείχε στο ζευγάρι μία ισχυρή αλλά αβίαστα ομαλή εμπειρία οδήγησης στην πόλη.

Ο απόλυτος έλεγχος και η οδική συμπεριφορά του Ariya, έκαναν το ζευγάρι να απολαύσει ακόμη περισσότερο αυτή την μοναδική εμπειρία. Χωρίς κανένα εμπόδιο σε κάθε νέα οδική κατάσταση, ο Chris, η Julie και το Expedition Ariya συνέχισαν το ταξίδι τους. Και πιο συγκεκριμένα, προς τα ψηλά μαγευτικά βουνά San Bernardino. Η μετάβαση σε βραχώδες έδαφος έγινε πιο απλή με τον διπλό ηλεκτροκινητήρα και το σύστημα ελέγχου υψηλής ακρίβειας του e-4ORCE.

Η περιπέτεια για το Nissan Ariya μόλις ξεκίνησε!

Με άνεση στην πολιτεία Lone Star του Τέξας

Αφήνοντας πίσω τους τη λάμψη του Λος Άντζελες, οι Chris και Julie οδήγησαν στην καρδιά του Τέξας. Προφανώς, το εσωτερικό του Nissan Ariya e-4ORCE που μοιάζει με… σαλόνι, αποτέλεσε τον τέλειο σύντροφο στην πολιτεία Lone Star. Είτε ταξίδευαν χαλαρά σε μαγευτικά τοπία, είτε σταματούσαν σε γραφικά σημεία, η πανοραμική θέα του Expedition Ariya έφερνε την ομορφιά του Τέξας κατευθείαν στο όχημά τους.

Test Drive || Nissan Qashqai e-Power 190 PS: Η στέψη του βασιλιά!

Επιπλέον, ο προηγμένος έλεγχος κλιματισμού του Nissan Ariya e-4ORCE τους κράτησε άνετους και φρέσκους σε θερμοκρασίες που άγγιξαν τους 47°C. Ωστόσο, ανεπηρέαστοι από τις εξωτερικές θερμοκρασίες, παρέμειναν ευχάριστα μέσα στο Ariya, απολαμβάνοντας απόλυτα το ταξίδι τους. Με έναν φρέσκο καφέ, χάρη στην κατά παραγγελία ενσωματωμένη καφετιέρα του Expedition Ariya, οι Chris και Julie Ramsey έφυγαν από το Τέξας ανανεωμένοι και με όμορφες αναμνήσεις, έτοιμοι για το επόμενο σκέλος του ταξιδιού τους στο Μεξικό.

Editorial