Ο Έλον Μάσκ φοβάται ότι θα πεθάνει και μας αποχαιρετά!

Σάλο προκάλεσε και πάλι ο Έλον Μάσκ με σημερινό του tweet, στο οποίο προετοιμάζει τον κόσμο για το ενδεχόμενο... ξαφνικού θανάτου του.

Ακούστε το άρθρο

Σε μια αινιγματική ανάρτηση στο Twitter προχώρησε ο ιδρυτής της Tesla, Έλον Μάσκ, στην οποία αποχαιρέτισε τους χρήστες σε περίπτωση… αιφνίδιου θανάτου του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μασκ έγραψε σήμερα στον λογαριασμό του:

«Αν πεθάνω μυστηριωδώς, χάρηκα που σας γνώρισα».

Προκαλώντας αντιδράσεις για άλλη μία φορά και προφανώς συγκεντρώνοντας τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Πολλοί αναρωτήθηκαν τι μπορεί να έκρυβε αυτή η ομολογουμένως ανησυχητική ανάρτηση, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν σαφείς απαντήσεις.

Σύνδεση με την Ουκρανία

Αρκετοί είναι εκείνοι που συνέδεσαν το συγκεκριμένο tweet, με τους ισχυρισμούς του Μάσκ για απειλές της Ρωσίας προς εκείνον. Διάφορες φήμες θέλουν τη Ρωσία να τον έχει βάλει στο στόχαστρο λόγω της εμπλοκής του στον πόλεμο.

Ο Έλον Μασκ πούλησε 10 εκατομμύρια μετοχές της Tesla

Και συγκεκριμένα, λόγω της προσφοράς ορισμένων τηλεπικοινωνιακών δορυφόρων της διαστημικής του εταιρείας Space X στην ουκρανική κυβέρνηση.

Μέσω αυτών των δορυφόρων παρέχει ίντερνετ στην Ουκρανία, τόσο στους κατοίκους όσο και στον ουκρανικό στρατό. Συμβάλλοντας προφανώς στην άμυνα της χώρας απέναντι στον ρωσικό στρατό.

Ο Έλον Μάσκ αγοράζει το Twitter!

Πριν την ιδιαίτερη αυτή ανάρτηση, ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος είχε «ανεβάσει» επίσης δύο κείμενα, ένα στα ρωσικά και ένα στα αγγλικά με αναφορά στον δίκτυο Starlink:

«Ο Έλον Μασκ, επομένως, έχει αναμειχθεί στην τροφοδοσία των φασιστικών δυνάμεων στην Ουκρανία με στρατιωτικό εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών. Και για αυτό Έλον, θα θεωρηθείς υπεύθυνος ως ενήλικας, ασχέτως πόσο κάνεις τον χαζό» αναφέρεται μεταξύ άλλων, στο κείμενο.

Ο Έλον Μασκ ψάχνει χρηματοδότες και αλλάζει το Twitter

Δεν το πήρε καλά η μητέρα του Έλον Μάσκ

Η ανάρτηση έγινε viral, καθώς μέσα σε μόλις τρεις ώρες κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 550.000 likes και περισσότερα από 61.000 retweets.

Τέλος, πολλοί ήταν οι χρήστες που απάντησαν, με το σχόλιο της μητέρας του να ξεχωρίζει, η οποία έγραψε προφανώς με δυσαρέσκεια: «Αυτό δεν είναι αστείο».

Με τον ίδιο να απαντάει στο tweet της μητέρας του «Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ να για μείνω ζωντανός».

abb_img