Πως το γιαούρτι βοήθησε τη νέα Ford Mustang Mach-E να χάσει βάρος!

Η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E υπεβλήθη σε δίαιτα, χάνοντας τρία ολόκληρα κιλά. Και όλα αυτά με τη βοήθεια του γιαουρτιού!

Ο εντυπωσιακός χώρος αποσκευών, ακριβώς κάτω από το καλλίγραμμο εμπρός καπό της ηλεκτρικής Ford Mustang Mach-E είναι γνωστός στους λάτρεις των ηλεκτρικών οχημάτων με τον όρο «frunk». Πλέον, η κατασκευή του είναι από ανακυκλωμένο πλαστικό χρησιμοποιώντας ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 115 δοχεία γιαουρτιού.

Η Shelby «εκτοξεύει» την Ford Mustang Mach-E GT

Έως τώρα, το frunk του καινοτόμου, αμιγώς ηλεκτρικού SUV της Ford που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των ηλεκτρικών οχημάτων κατασκευαζόταν από 6 ανεξάρτητα πλαστικά μέρη. Τώρα όμως το νέο frunk της Mustang Mach-E είναι ως ένα ενιαίο τμήμα. Εξοικονομώντας βάρος που ισοδυναμεί με 3 σακουλάκια ζάχαρης.

Πιο συγκεκριμένα, ο εμπρός αποθηκευτικός χώρος της Mustang Mach-Ε, με ωφέλιμη χωρητικότητα 100 λίτρων, διαθέτει τάπα αποστράγγισης και ο καθαρισμός είναι εξαιρετικά εύκολος. Πλέον, αποτελεί τον τέλειο χώρο για τους ιδιοκτήτες για τη μεταφορά βρεγμένων ή λασπωμένων αντικειμένων. Όπως είναι για παράδειγμα μπότες πεζοπορίας και εξοπλισμός κατάδυσης ή αναρρίχησης.

Ford Mustang Mach-E Rally παντός… εδάφους!

Η Chief Program Engineer της Mustang Mach-E, Donna Dickson, τόνισε:

«Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας, η οποία αναζητά διαρκώς ευκαιρίες όπως αυτή για να προσφέρει λύσεις για το περιβάλλον, τους πελάτες μας και τη Ford. Οι πελάτες μας αγαπούν τη Mustang Mach-E. Το νέο frunk αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα ότι δεν επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας. Αλλά δουλεύουμε κάθε μέρα για να κάνουμε κάθε πτυχή του οχήματός μας καλύτερο. Είτε αφορά νέα υλικά είτε για παραμέτρους όπως οι over-the-air ενημερώσεις λογισμικού».

Η Ford Mustang Mach-E Rally ηλεκτρίζει το φετινό Goodwood

Μάλιστα, η αύξηση της βιωσιμότητας των πλαστικών στο σχεδιασμό των οχημάτων συμβάλει στη μείωση του αντίκτυπού τους στο περιβάλλον. Πολλές έρευνες έχουν αναδείξει ότι η ανακύκλωση μπορεί να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα ορισμένων πλαστικών τμημάτων κατά 70% έως και 90%.

Τέλος, η παγκόσμια διευθύντρια βιωσιμότητας, πιστοποίησης και συμμόρφωσης στη Ford,Cynthia Williams, δήλωσε:

«Εκτός από τη μείωση των εκπομπών ρύπων των οχημάτων μας, δεσμευόμαστε να αυξήσουμε τα ανακυκλωμένα και βιώσιμα υλικά που υπάρχουν σε αυτά. Φιλοδοξία μας είναι να χρησιμοποιούμε μόνο ανακυκλωμένο ή ανανεώσιμο πλαστικό στα οχήματά μας. Αυτή η καινοτομία μας βοηθά να έρθουμε πιο κοντά σε αυτό τον στόχο».

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη Ford Mustang Mach-E εδώ

 

Πηγή: Δελτίου Τύπου

 

abb_img
spot_img