Προ των πυλών η μεγάλη πρεμιέρα του Opel Experimental

Στην Έκθεση IAA Mobility, η Opel θα πραγματοποιήσει 3 πρεμιέρες, με μία εξ αυτών να ξεχωρίζει καθώς αφορά το Experimental Concept.

Η Opel θα παρουσιάσει 3 παγκόσμιες πρεμιέρες στην Έκθεση IAA Mobility 2023. Αρχικά, το εντυπωσιακό concept car Opel Experimental, ένα μοντέλο που μας δείχνει το όραμα της μάρκας για το μέλλον. Ωστόσο, εκεί θα κάνουν την εμφάνισή τους τόσο το νέο Corsa Electric, όσο και το νέο Astra Sports Tourer Electric. Δύο οχήματα, τα οποία αποδεικνύουν ότι η καθημερινή οδήγηση με μηδενικούς ρύπους είναι πλέον εφικτή.

Και τα 3 αυτοκίνητα εκφράζουν τους προϊοντικούς πυλώνες της μάρκας: «Modern German», «Detox» και «Greenovation». Ειδικότερα, η φιλοσοφία της Opel θα είναι άμεσα αντιληπτή στη συνολική της παρουσία στην Έκθεση ΙΑΑ Mobility, από τις 5 έως τις 10 Σεπτεμβρίου. Αυτό θα γίνει πραγματικότητα τόσο στο IAA Summit, όσο και στο Open Space.

Test Drive || Opel Corsa-e: Πρώτο σε όλα!

Πλησιάζει η μεγάλη πρεμιέρα του Opel Experimental

Διαφανή υλικά και ψηφιακή εμπειρία: H Opel δείχνει το μέλλον

Η «Bold & Pure» σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel κυριαρχεί και στα 2 περίπτερα. Εκεί, ημιδιαφανή υλικά και μεγάλες οθόνες καλωσορίζουν το κοινό, συμβολίζοντας την εξέλιξη της εταιρικής ταυτότητας της μάρκας. Παράλληλα, οι χρωματισμοί, τα υλικά και οι υφές ταιριάζουν απόλυτα με το Experimental Concept, με τις οθόνες να προσφέρουν μία διαδραστική ψηφιακή εμπειρία στους επισκέπτες.

Μέσω του Opel AI και ενός ειδικού τερματικού, θα δημιουργήσουν διάφορα backgrounds για την οθόνη πίσω από το πρωτότυπο. Επιπλέον, θα μπορούν να αποθηκεύσουν την εικόνα μέσω κωδικού QR στο smartphone και να την «ανεβάσουν» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Test Drive || Opel Grandland PHEV: Στην πρίζα!

Πλησιάζει η μεγάλη πρεμιέρα του Opel Experimental

Το Opel Experimental αποτελεί την απτή έκφραση της προσπάθειας της φίρμας να ξεπεράσει τα όρια του δυνατού. Μάλιστα, είναι ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο που δίνει ένα ξεκάθαρο όραμα, όχι μόνο για ένα μοντέλο, αλλά για ολόκληρη τη μάρκα. Μπορείτε να δείτε το καινοτόμο Experimental ως σύμβολο όλων όσων προσπαθεί να επιτύχει η εταιρεία στο παρακάτω video «What if…».

Η χρήση των οθονών ως διαχωριστικών τοίχων, υπογραμμίζει επίσης την έννοια του «Detox» στα 2 περίπτερα της Opel. Εκεί, δεν υπάρχουν περιττά υλικά. Αντίθετα, η μινιμαλιστική και «διαφανής» παρουσία της εταιρείας, βάζει στο επίκεντρο τα 3 ηλεκτροκίνητα μοντέλα.

Test Drive || Opel Astra PHEV 180 PS: Greenovation!

Πλησιάζει η μεγάλη πρεμιέρα του Opel Experimental

Ένα βιώσιμο concept για χαμηλότερο αποτύπωμα CO2

Η σχεδιαστική φιλοσοφία «Detox» που υιοθέτησε η μάρκα στα 2 περίπτερά της, έχει στόχο τη μείωση του αποτυπώματος CO2. Μάλιστα, η χρήση ελαφριών υλικών για την κατασκευή τους θέλει λιγότερους πόρους. Επιπλέον, η σχεδίαση του κάθε περιπτέρου έχει γίνει με γνώμονα την κυκλική οικονομία. Έτσι, πολλά υλικά μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν και να ανακυκλωθούν.

Επιπρόσθετα, οι οθόνες, οι οποίες λειτουργούν ως διαχωριστικοί τοίχοι, μπορούν να είναι χρήσιμες και σε μελλοντικές εκθέσεις ή εκδηλώσεις. Παράλληλα, η τεχνολογία LED μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, ενώ το δάπεδο είναι από ανακυκλώσιμο υλικό. Ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι οι επισκέπτες στο IAA Summit και στο Open Space, θα δουν την ολοκαίνουργια εικόνα της Opel. Μία εικόνα που θα τους μεταφέρει στο μοντέρνο, detoxed και βιώσιμο μέλλον της μάρκας.

Editorial