Στον δρόμο για τη βιωσιμότητα η Hyundai

Με το ντοκιμαντέρ Going Circular, η Hyundai παρουσιάζει τη λειτουργία της κυκλικής οικονομίας και τη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου.

Το ντοκιμαντέρ Going Circular εξερευνά την προσέγγιση της Hyundai για την βιωσιμότητα, μέσα από τρία επεισόδια. Δηλαδή, την συνεργασία της με τον οργανισμό διατήρησης θαλασσών Healthy Seas, την παραγωγή βιώσιμου νάιλον ECONYL και την ενσωμάτωση του υλικού αυτού στα αυτοκίνητα της κορεάτικης φίρμας.

Στο πρώτο επεισόδιο, το ντοκιμαντέρ ξεκινά με τον αεροσυνοδό και φωτογράφο York Hovest να πηγαίνει στην Ιθάκη. Εκεί, η ιαπωνική φίρμα και η Healthy Seas αναλαμβάνουν μια σημαντική δραστηριότητα καθαρισμού, με την ονομασία Return to Ithaca. Φυσικά, σημαντικό παράγοντα για την ανάκτηση εγκαταλειμμένων διχτυών ψαρέματος, έπαιξε η Ghost Diving.

Η Hyundai ηλεκτρίζει το Μουντιάλ στο Κατάρ!

Τα εγκαταλελειμμένα δίχτυα μετατρέπονται σε βιώσιμα προϊόντα

Όσα τέτοια υποθαλάσσια απορρίμματα βρέθηκαν στην περιοχή της Ιθάκης, μεταφέρθηκαν στο εργοστάσιο Aquafil της Σλοβενίας. Μέσω μιας ειδικής διαδικασίας, τα δίχτυα μετατρέπονται σε νήματα ECONYL. Μάλιστα, τα νήματα της Aquafil χρησιμοποιούνται για την κατασκευή βιώσιμων προϊόντων όπως τα πατάκια που είναι διαθέσιμα στο Ioniq 5.

Στο δεύτερο επεισόδιο, ο Bertrand Piccard, γνωστός εξερευνητής και περιβαλλοντολόγος, ανακαλύπτει τον ρόλο που παίζουν τα δίχτυα στην κυκλική οικονομία. Σε συνεργασία με τον Denis Jahić, γενικό διευθυντή της Aquafil, μαθαίνει για τα χαρακτηριστικά και την κατασκευή του ECONYL.

Ioniq 6: Ένα ηλεκτρικό με εντυπωσιακή αυτονομία!

Το όραμα της Hyundai Motorsport για τη βιωσιμότητα

Στο τρίτο μέρος του ντοκιμαντέρ, ο οδηγός της Hyundai Motorsport, Norbert Michelisz, ταξιδεύει στη Γερμανία. Εκεί, θα δείξει στους θεατές το όραμα της ομάδας για τη βιωσιμότητα. Στη συνέχεια, επικοινωνεί με τον Sebastian Bekmann, Advanced Exterior Designer της Hyundai, σχετικά με τις εκτενείς δοκιμές αυτοκινήτων στο Nürburgring.

Επιπλέον, κάνει αναφορά και στο σχεδιασμό του Hyundai Ioniq 6. Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο διαθέτει κομψή, αεροδυναμική μορφή και βιώσιμα στοιχεία στο εσωτερικό του.

Hyundai: Νέο εργοστάσιο στις ΗΠΑ

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων από τη Hyundai Motorsport

Η δέσμευση της Hyundai για τη βιωσιμότητα, πυροδότησε τα σχέδια της Hyundai Motorsport να εξηλεκτρίσει αγωνιστικά αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων. Η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει αρκετά στην ανάπτυξη ηλεκτρικών μοντέλων με μπαταρία και κυψέλες καυσίμου υδρογόνου. Μάλιστα, η υψηλής απόδοσης γκάμα N, αποκάλυψε πρόσφατα το πρωτότυπο ηλεκτρικό, RN22e.

Ειδικότερα, είναι μία έκδοση του Τμήματος Ν της μάρκας, το οποίο έχει ως βάση το Ioniq 6. Το RN22e εκτελεί δοκιμές με σκοπό τα μελλοντικά αυτοκίνητα δρόμου με το λογότυπο N να φέρουν τις προηγμένες τεχνολογίες του. Προφανώς, αυτός είναι και ο λόγος που η Hyundai το χαρακτηρίζει ως ένα ζωντανό κινητό εργαστήριο.

Η Hyundai πάει στο… Φεγγάρι!

Επιπλέον, η φιλοδοξία να γίνει ηγέτης στις τεχνολογίες μηδενικών εκπομπών θα οδηγήσει την κορεάτικη μάρκα να συνεχίσει να καινοτομεί με έμφαση στο μέλλον.

Τέλος, το ντοκιμαντέρ Going Circular ήταν παραγωγή της Warner Bros Discovery σε σκηνοθεσία της Xaver-Maria Zirngibl. Το πλήρες ντοκιμαντέρ διάρκειας 17 λεπτών είναι τώρα διαθέσιμο για ροή στα ψηφιακά κανάλια του WBD. Ανακαλύψτε περισσότερα για το ταξίδι της Hyundai προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Editorial