Στρατηγική συνεργασία της Volvo με την ElpeFuture!

H Volvo Car Hellas συνεργάζεται με την ElpeFuture, με στόχο την παροχή πρόσβασης στους κατόχους ηλεκτρικών Volvo στο δίκτυο HELLENiQ ENERGY.

Ακούστε το άρθρο

H Volvo Car Hellas προχώρησε στη συνεργασία με την ElpeFuture με γνώμονα το κοινό όραμα για τη ραγδαία ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα. Ουσιαστικά, οι 2 εταιρείες προσφέρουν προνομιακή πρόσβαση στο πανελλαδικό δίκτυο φόρτισης του ομίλου ενέργειας HELLENiQ ENERGY. Μάλιστα, η προσφορά αφορά τους κατόχους των αμιγώς ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών οχημάτων Volvo.

Volvo EX30: Ένα μικρότερο EX90 για… 25άρηδες!

Η κάρτα «ChargenGO» από τη Volvo και την ElpeFuture

Οι κάτοχοι των αμιγώς ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών οχημάτων Volvo θα φορτίζουν τα οχήματα τους χρησιμοποιώντας μία ειδική κάρτα φόρτισης. Μάλιστα, η εν λόγω κάρτα φέρει τα διακριτικά της Volvo και της ElpeFuture «ChargenGO».

Ουσιαστικά, οι κάτοχοι νέων Volvo Recharge θα λάβουν την κάρτα κατά τη διαδικασία παράδοσης του αυτοκινήτου τους. Η κάρτα θα έχει ισχύ για ένα έτος, χωρίς συνδρομή ή οποιαδήποτε άλλη επιβάρυνση. Ακόμη, με τη χρήση της στα σημεία φόρτισης της ElpeFuture, θα απολαμβάνουν προνομιακές υπηρεσίες για τη φόρτιση του αυτοκινήτου τους.

Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής ElpeFuture «ChargenGo» για smartphone, οι οδηγοί Volvo Recharge βρίσκουν τους σταθμούς φόρτισης. Τέλος, μέσω της εφαρμογής είναι δυνατή η διαχείριση της κάρτας τους και ο έλεγχος της κατανάλωσης και των εξόδων τους.

Aegean Airlines: Με βιώσιμα καύσιμα από ΕΛΠΕ και Neste

Το δίκτυο φόρτισης

Οι κάτοχοι νέων Volvo Recharge θα φορτίζουν το αυτοκίνητό τους σε οποιονδήποτε από τους σταθμούς φόρτισης της ElpeFuture. Θα χρησιμοποιούν φορτιστές DC σε επιλεγμένα πρατήρια EKO/BP και φορτιστές AC σε εταιρικούς χώρους στάθμευσης και δημοφιλείς προορισμούς.

Μάλιστα, η επέκταση του δικτύου της εταιρείας λαμβάνει χώρα με γρήγορο ρυθμό με στόχο την ενίσχυση της ενεργειακής μετάβασης της χώρας.

Το ηλεκτρικό Volvo EX90 χαράζει νέους δρόμους

Ο CEO της Volvo Car Hellas, Νίκος Γιαννουσάς, δήλωσε:

«Νιώθουμε περηφάνια που οι πελάτες μας στην Ελλάδα αγκαλιάζουν με εμπιστοσύνη τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Συγχρόνως, νιώθουμε την ανάγκη να φροντίσουμε τους χρήστες ηλεκτροκίνητων Volvo, καθιστώντας απρόσκοπτη και εύκολη την καθημερινότητά τους. Σε αυτό το πλαίσιο, είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την ElpeFuture, που τροφοδοτεί με ενέργεια το μέλλον και διαθέτει το δίκτυό της στους κατόχους ηλεκτροκίνητων Volvo, για τη φόρτιση των αυτοκινήτων τους με προνομιακές υπηρεσίες».

Βιώσιμα καύσιμα από την Aegean και τα ΕΛΠΕ!

Ο CEO της ElpeFuture, Σπύρος Κιαρτζής, δήλωσε:

«Το όραμα μας για την ενεργειακή μετάβαση περιλαμβάνει την παροχή βιώσιμης ενέργειας σε όλους, με σημαντικές επενδύσεις στις ΑΠΕ και στη νέα Ενέργεια. Στο πλαίσιο αυτό, υλοποιούμε απρόσκοπτα την δυναμική ανάπτυξη του δικτύου σταθμών φόρτισης της ElpeFuture, σε όλη την επικράτεια. Η συνεργασία μας με τη Volvo Car Hellas που θα συμβάλλει στη διευκόλυνση των κατόχων ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, δίνει περαιτέρω ώθηση στο στόχο μας για παροχή υπηρεσιών βιώσιμης κινητικότητας».

abb_img