Τα νέα μοντέλα της Ford στο «The Mall Athens»

Οι επισκέπτες του «The Mall Athens» μπορούν να ενημερωθούν και να δουν από κοντά τα νέα εξηλεκτρισμένα μοντέλα της Ford.

H Ford Motor Ελλάς ενισχύει ακόμα περισσότερο την επιβλητική της παρουσία στο κατάστημά της στο «The Mall Athens». Μάλιστα, προσφέρει στους επισκέπτες του εμπορικού καταστήματος, νέες, καινοτόμες ψηφιακές εμπειρίες και υπηρεσίες.

Εκεί, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν και να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό για τα νέα μοντέλα της γκάμας Ford. Επίσης, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα να κάνουν test drive με το νέο Kuga PlugIn Hybrid.

Πιο συγκεκριμένα, το κατάστημα της Ford είναι στο επίπεδο 3 του «The Mall Athens». Εκεί, οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά το Fiesta, το Puma, το Focus και το παντοδύναμο Ranger Raptor. Επιπλέον, παρούσα είναι και η «εξηλεκτρισμένη» γκάμα της φίρμας, όπως η αμιγώς ηλεκτρική Mustang MachE και το Kuga Plug-in Hybrid.

Test Drive || Ford Mustang Mach-E 351 PS: Mustang για πάντα!

Τα νέα μοντέλα της Ford στο The Mall Athens

Το Ford Kuga διαθέσιμο για test drive

Ειδικά για το Kuga PlugIn Hybrid, η Ford Motor Ελλάς έχει προβλέψει τη δυνατότητα πραγματοποίησης ενός εξατομικευμένου test drive του αυτοκινήτου. Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Έτσι όλοι όσοι το επιλέξουν, θα ανακαλύψουν τα πλεονεκτήματα του PlugIn υβριδικού συστήματος κίνησης του SUV της φίρμας. Μάλιστα, το μοντέλο διακρίνεται για τη δυνατότητα αθόρυβης κίνησής του με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Επίσης, ξεχωρίζει για την άνεση και πολυτέλεια που προσφέρει το ποιοτικό εσωτερικό του.

Ford Explorer Plug-in Hybrid: Αποκτήστε το online!

Τα νέα μοντέλα της Ford στο The Mall Athens

Προγραμματισμός test drive μέσω ψηφιακών υπηρεσιών 

Το κοινό προγραμματίζει γρήγορα και εύκολα το test drive του νέου Kuga PlugIn Hybrid στο «The Mall Athens». Ο προγραμματισμός μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά από την οθόνη ενός υπολογιστή, tablet ή smartphone, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ford στην Ελλάδα.

Το μόνο που θα χρειαστεί ο υποψήφιος… test driver είναι να συμπληρώσει τα στοιχεία του. Επιπλέον, θα επιλέξει τον τρόπο με τον οποίο επιθυμεί να γίνει η επικοινωνία προκειμένου να προγραμματιστεί το test drive.

Ford: 5 χρόνια εγγύηση για ξέγνοιαστα χιλιόμετρα

Εναλλακτικά, ο προγραμματισμός της δοκιμαστικής οδήγησης του μοντέλου στο «The Mall Athens», μπορεί να ολοκληρωθεί μέσω της νέας ψηφιακής υπηρεσίας εικονικής επίσκεψης με βιντεοκλήση από εδώ.

Η καινοτόμα υπηρεσία εικονικής επίσκεψης προσφέρει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον επικοινωνίας μέσω εικόνας με εξειδικευμένους εκπροσώπους της Ford. Οι άνθρωποι της Ford πραγματοποιούν εικονικές ξεναγήσεις στον χώρο του καταστήματος στο εμπορικό κέντρο «The Mall Athens». Φυσικά, λύνουν κάθε απορία και ενημερώνουν για τα προωθητικά προγράμματα και τις τρέχουσες προσφορές της μάρκας.

Editorial