Το CarsElectric.gr χορηγός επικοινωνίας στο Connected Vehicle Conference

Το Connected Vehicle Conference αποτελεί το σημείο αναφοράς για τα θέματα που σχετίζονται με την κινητικότητα και την ηλεκτροκίνηση.

Για 4η χρονιά το Connected Vehicle Conference από την BOUSSIAS φιλοξενεί επαγγελματίες από το εξωτερικό και τη χώρα μας, καθώς και προμηθευτές σχετικών τεχνολογιών και λύσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο, θα παρουσιάσουν όλες τις τελευταίες καινοτομίες, την εμπειρία και τις γνώσεις τους, θα προβλέψουν τις τάσεις και τις ευκαιρίες για τα θέματα που αφορούν τα διασυνδεδεμένα οχήματα και την κινητικότητα.

Το CarsElectric.gr πιστό στο ραντεβού του με την έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε καινοτόμο, δε θα μπορούσε να απουσιάζει από την συγκεκριμένη «γιορτή της καινοτομίας».

Άλλωστε, το Connected Vehicle Conference είναι το σημείο αναφοράς για όλες τις σημαντικές αλλαγές στον χώρο της κινητικότητας, της αυτοκίνησης, της διαχείρισης στόλου οχημάτων και των μεταφορών γενικότερα.

Καινοτομίες σε θέματα όπως Artificial Intelligence, Sensor Technologies, Edge Computing, Quantum Computing and Embedded Systems θα επιτρέψουν στο οικοσύστημα των OEM’s,  suppliers, tech companies and start-ups, την εφαρμογή και αξιοποίηση νέων επιχειρηματικών μοντέλων μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού, τόσο στο όχημα όσο και στις υποδομές.

Με λίγα λόγια, το μέλλον της μετακίνησης είναι εδώ και έφτασε η στιγμή να το ανακαλύψετε! Είναι η αφορμή για αλλαγή και ευκαιρία για εξέλιξη με:

  • ελευθερία στη μετακίνηση με εξατομικευμένο, βιώσιμο και ασφαλή τρόπο
  • βέλτιστη εξυπηρέτηση και απόλυτη ικανοποίηση των οδηγών
  • πλήρη κάλυψη των αναγκών των «πελατών»

Το πρόγραμμα του Connected Vehicle Conference 2022

Διεθνείς ομιλητές, θεσμικοί φορείς, στελέχη του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας και των ενδιαφερόμενων εμπορικών βιομηχανιών, «γκαζώνουν» στην ενημέρωση. Επιπλέον, τα πιο hot θέματα της επικαιρότητας έχουν την αντίστοιχη προβολή και είναι σε περίοπτη θέση προς συζήτηση.

Δίνοντας έμφαση σε τεχνολογικές καινοτομίες, μηχανισμούς διαχείρισης κινητικότητας και ασφάλειας δεδομένων. Όπως επίσης και σε αναλυτικές πληροφορίες για αποτελεσματική διαχείριση του στόλου οχημάτων των επιχειρήσεων, προσφέροντας:

  • Ενημέρωση για τα θέματα αιχμής και τις καινοτομίες που αφορούν τις διασυνδεδεμένες υπηρεσίες αυτοκινήτων
  • Κατανόηση του πώς η τηλεματική και η συνδεσιμότητα προσφέρουν προστιθέμενη αξία στη διαχείριση του στόλου οχημάτων

Δείτε εδώ τους επιβεβαιωμένους Ομιλητές και ενημερωθείτε για την τη Ατζέντα του συνεδρίου εδώ 

Εξασφαλίστε εδώ τη συμμετοχή σας και οικοδομήσετε τις συνεργασίες και συνέργειες που θα οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σας.

Το Connected Vehicle Conference με μια ματιά:

  • 4η διοργάνωση από το 2016
  • 103 ομιλητές
  • 11 διεθνείς ομιλητές
  • 475 συμμετέχοντες
  • 3.578 επισκέψεις στην ιστοσελίδα
abb_img
spot_img