Το Citroën My Ami Buggy έρχεται για καλοκαίρι στην Ελλάδα

Το περιορισμένης παραγωγής My Ami Buggy της Citroën έρχεται και στην Ελλάδα, με καλοκαιρινή εμφάνιση και περιπετειώδη χαρακτήρα.

Ακούστε το άρθρο

Η Citroën παρουσιάζει μία νέα εκδοχή του Αmi, το My Ami Buggy, σε περιορισμένη παραγωγή 1.000 μονάδων, διαθέσιμη σε 10 χώρες. Μάλιστα, η παραγγελία του My Ami Buggy μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά από τις 10:00 το πρωί, στις 20 Ιουνίου 2023. Το εν λόγω μοντέλο, επιβεβαιώνει τον περιπετειώδη χαρακτήρα του, χάρη στην ιδιαίτερη εμφάνισή του.

Σε αυτό συμβάλλει το χακί χρώμα αμαξώματος και τα μαύρα προστατευτικά στοιχεία στους θόλους των τροχών, τους προφυλακτήρες και τα μαρσπιέ, την αεροτομή οροφής και τα μαύρα διακοσμητικά στα φώτα και το άνω τμήμα του αμαξώματος. Επιπλέον, η προσωπικότητά του προσφέρει ζωντάνια και φρεσκάδα, με τις φωτεινές κίτρινες λεπτομέρειες τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό.

«Ηλεκτρίζει» την Ελλάδα το Citroën Ë-C4 X Electric

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του My Ami Buggy της Citroën

Η περιορισμένης παραγωγής έκδοση, χρησιμοποιεί ως φιλοσοφία την βασική αρχή της ελευθερίας. Ειδικότερα, το My Ami Buggy δεν έχει πόρτες και οροφή, ώστε οι επιβάτες του να νιώθουν κοντά στη φύση. Ωστόσο, για την προστασία από τις καιρικές συνθήκες, υπάρχουν κατάλληλα πλαστικά καλύμματα με φερμουάρ.

Έτσι, εκτός του καλύμματος της οροφής, αυτά είναι κατάλληλα για το κλείσιμο της καμπίνας, προστατεύοντας τους επιβάτες από το κρύο ή τη βροχή. Ωστόσο, με καλές καιρικές συνθήκες, οι επιβάτες μπορούν να τα αναδιπλώνουν και να τα στερεώνουν στις κολόνες των θυρών. Βέβαια, διαθέσιμη είναι και η δυνατότητα πλήρους αφαίρεσης και τοποθέτησης σε κάποιο γκαράζ.

Η Citroën μας δείχνει το μέλλον στην Σανγκάη

Το Citroën My Ami Buggy έρχεται για καλοκαίρι στην Ελλάδα

Η υφασμάτινη οροφή σε μαύρο χρώμα είναι αδιάβροχη και διαθέτει φερμουάρ, οπότε είναι πρακτική και εύκολη στο χειρισμό. Πλήρως ενσωματωμένο στη συνολική σχεδίαση του μοντέλου, το κάλυμμα της οροφής ταιριάζει απόλυτα στο στυλ του οχήματος. Μάλιστα, ακόμα και όταν είναι τυλιγμένο, στηρίζεται σταθερά στο πίσω μέρος του οχήματος.

Με νέας σχεδίασης πίνακα οργάνων και έξυπνο εξοπλισμό

Η οθόνη με τις πληροφορίες που αφορούν την κατάσταση της μπαταρίας του My Ami Buggy και την ταχύτητα κίνησης, είναι στην κολόνα του τιμονιού. Ωστόσο, πλέον διαθέτει ένα νέο τοξωτό καπάκι με ρετρό διάθεση. Επιπλέον, η νέα έκδοση περιλαμβάνει στοιχεία αποθήκευσης, που είχαμε δει το 2021, στο πρωτότυπο Ami Buggy.

Η Citroën μας ξεναγεί στη Rétromobile 2023

Όπως, το ευφάνταστο διακοσμητικό στοιχείο, η φορητή τσάντα, που ταιριάζει στο κοίλο σχήμα του κέντρου του τιμονιού. Προφανώς, η θήκη αποθήκευσης που διαθέτει και φερμουάρ, μπορεί να γίνει χρήσιμη για την αποθήκευση προσωπικών αντικειμένων. Τέλος, ένα ηχείο Ami, καθώς και διάφορα αξεσουάρ, συμπληρώνουν τη γκάμα εξοπλισμού στη νέα περιορισμένη έκδοση My Ami Buggy.

Ειδικότερα, το Ultimate Ears Boom, είναι ένα ελαφρύ φορητό ηχείο Bluetooth. Φυσικά, οι λάτρεις της μουσικής θα εκτιμήσουν τον ισχυρό και καθηλωτικό 360° ήχο του. Επιπλέον, είναι αδιάβροχο και στιβαρό, με 15 ώρες αυτονομία μπαταρίας, προσφέροντας μουσική σε κάθε εξόρμηση. Μάλιστα, το ηχείο μέσα στο My Ami Buggy, βρίσκει τη θέση του σε μια ειδική θήκη του ταμπλό, πίσω από το τιμόνι.

abb_img