Αυτό είναι το ιδιαίτερο Citroën My Ami Tonic!

Το νέο Citroën My Ami Tonic πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας.

Μία ακόμα έκδοση του Citroën Ami έκανε την εμφάνιση της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πιο συγκεκριμένα, η γαλλική φίρμα παρουσίασε το νέο Citroën My Ami Tonic με σαφώς πιο pop αισθητική. Έτσι, μετά την έκδοση Buggy βλέπουμε την έκδοση Tonic με νέο χρωματικό συνδυασμό.

Το Citroën Ami σαρώνει και «περιπολεί» στην Ευρώπη

Τα χαρακτηριστικά του νέου Citroën My Ami Tonic

Ο χρωματικός συνδυασμός που επικρατεί στο νέο Citroën My Αmi Τonic είναι το φωσφόριζέ κίτρινο με το χακί. Μάλιστα, ο νέος χρωματικός συνδυασμός ξεχωρίζει τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του μοντέλου. Ακόμη, η έκδοση Tonic διαθέτει νέου σχεδιασμού φωτιστικά σώματα, διακοσμητικές ράγες οροφής και ειδικά καλύμματα τροχών.

Το Citroën My Ami Buggy ξεπούλησε μέσα σε 17,5 λεπτά!

Μια ματιά και στο εσωτερικό

Ο funky χρωματικός συνδυασμός της νέας έκδοσης ξεχωρίζει και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Όπως επίσης και μία θήκη για smartphone, 3 αποθηκευτικούς κάδους, δίχτυα στις πόρτες και γάντζο για τσάντες.

Επιπλέον, η νέα έκδοση κυκλοφορεί με πατάκια για όλες τις εποχές και ένα κεντρικό διαχωριστικό δίχτυ. Τέλος, είναι δυνατή η σύνδεση του smartphone με την εφαρμογή My Citroën App.

Citroën Ami Buggy: Το ιδανικό όχημα για το καλοκαίρι!

Αυτό είναι το ιδιαίτερο Citroën My Ami Tonic!

Το ίδιο σύστημα κίνησης και στο Citroën My Ami Tonic

Το νέο Citroën My Αmi Τonic δεν παρουσιάζει καμία αλλαγή στο σύστημα κίνησης. Διαθέτει δηλαδή, έναν ηλεκτρικό κινητήρα απόδοσης 8 ίππων και μία μπαταρία με χωρητικότητα 5,5 kWh. Ακόμη, η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 45 χλμ./ώρα και η αυτονομία του φτάνει τα 75 χιλιόμετρα.

Citroën Ami: Από τους δρόμους στους… αεροδιαδρόμους!

Τέλος, τη νέα έκδοση του Citroën Ami θα τη δούμε και στη χώρα μας τους προσεχείς μήνες. Σε κάθε περίπτωση η τιμή του microcar της Citroën ξεκινά από τα 7.750 ευρώ, κάνοντας χρήση της κρατικής επιδότησης.

Editorial