Το ΔΕΗ e-bike Festival επιστρέφει για 3η χρονιά

Το ΔΕΗ e-bike Festival θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 25 Νοεμβρίου, και θα πραγματοποιηθεί σε 4 περιοχές της Αθήνας.

Η ΔΕΗ καλεί του κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της Αθήνας, να γνωρίσουν και να ανακαλύψουν από κοντά τις ευκολίες και τις δυνατότητες που προσφέρουν τα ηλεκτρικά ποδήλατα. Πως θα γίνει αυτό; Μέσα από το ΔΕΗ e-bike Festival, που συνεχίζεται για χρονιά, και θα λάβει χώρα σε 4 περιοχές της Αθήνας μέσα στο Νοέμβριο.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του φεστιβάλ έχει ως εξής:

  • Κηφισιά στις 4/11 στο Άλσος Πάρκινγκ Κηφισιάς
  • Μαρούσι στις 11/11 στην Πλατεία Αγίας Λαύρας
  • Πετρούπολη στις 18/11 στην Πλατεία Ηρώ
  • Χαλάνδρι στις 25/11 στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου

Επιπλέον, να σημειώσουμε πως οι ώρες λειτουργίας για όλες τις περιοχές είναι από τις 11:00 έως τις 19:00.

Τεράστια επιτυχία για το Athens Bike Festival by ΔΕΗ!

Ο στόχος του ΔΕΗ e-bike Festival

Το ΔΕΗ e-bike Festival είναι το πρώτο και μεγαλύτερο φεστιβάλ αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα. Το εν λόγω φεστιβάλ είναι για όλους, δίνοντας τη δυνατότητα για δωρεάν δοκιμές σε μια σειρά από διαφορετικές κατηγορίες ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους να βρουν τον τύπο ποδηλάτου που ταιριάζει περισσότερο στις δικές τους ανάγκες, κάνοντας πιο εύκολη, πιο πράσινη και βιώσιμη τη μετακίνησή τους στην πόλη.

Athens Bike Festival 2023: Η γιορτή του ποδηλάτου επιστρέφει

Δράσεις και δώρα για όλους

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες. Ειδικότερα, θα μπορούν να λάβουν μέρος σε ένα διασκεδαστικό, διαδραστικό παιχνίδι ταχύτητας με smart trainers.

Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα για μία εμπειρία ασφαλούς μετακίνησης στην πόλη μέσα από μια μικρή βόλτα με ποδήλατο στην περιοχή υπό την καθοδήγηση εξιδεικευμένης ομάδας ποδηλατών. Φυσικά, θα λάβουν πολλά αναμνηστικά δώρα, ενώ θα μπουν στην κλήρωση για ένα e-bike σε κάθε περιοχή.

Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου: Το ποδήλατο γιορτάζει!

Σε συνεργασία με τον ΜΚΟ «Πόλεις για Ποδήλατο»

Τέλος, το ΔΕΗ e-bike festival αποτελεί μία πρωτοβουλία της ΔΕΗ στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την ενεργειακή μετάβαση με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη. Να σημειώσουμε, πως πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον ΜΚΟ «Πόλεις για Ποδήλατο».

Η εταιρεία, μέσα από μια σειρά δράσεων, υποστηρίζει στρατηγικά το ποδήλατο και όλες τις εκδοχές του. Δηλαδή, ως μέσο αθλητισμού, ψυχαγωγίας αλλά και πράσινης, αστικής μετακίνησης, με στόχος ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Ανυπομονούμε για το φετινό ΔΕΗ e-bike festival!

abb_img
spot_img