Αυτό είναι το ηλεκτρικό Ford E-Transit Custom!

Το E-Transit Custom αποκαλύφθηκε από τη Ford Pro, η οποία επεκτείνει την αμιγώς ηλεκτρική γκάμα των επαγγελματικών της οχημάτων.

Ακούστε το άρθρο

Το αμιγώς ηλεκτρικό Van E-Transit Custom παρουσίασε η Ford και προχωρά τον μετασχηματισμό της προς την ηλεκτροκίνηση. Συγκεκριμένα, το εν λόγω μοντέλο αποτελεί ένα από τα 4 αμιγώς ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα, τα οποία θα παρουσιάσει η εταιρεία έως το 2024.

Ford Mustang Mach-E: Αυξάνεται η ικανότητα ρυμούλκησης

Η κυκλοφορία του E-Transit Custom είναι μέρος της δέσμευσης της Ford για πώληση οχημάτων με μηδενικές εκπομπές ρύπων έως το 2035. Επιπλέον, η αυτοκινητοβιομηχανία στοχεύει σε ουδέτερο ανθρακικό αποτύπωμα σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της.

Επιβλητικό το Ford E-Transit Custom

Σχετικά με την εξωτερική σχεδίαση, στο νέο E-Transit Custom παρατηρούμε τη νέα γρίλια της Ford, καθώς και επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα LED. Ακόμη, στο δεξί τμήμα του προφυλακτήρα θα βρούμε τη θύρα φόρτισης του οχήματος.

Επιπλέον, η ηλεκτρική αρχιτεκτονική του νέου Van προσφέρει αυτονομία 380 χιλιομέτρων. Αν και η Ford δεν ανακοίνωσε κάτι σχετικό, φήμες θέλουν το ηλεκτρικό Van να διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 68 kWh. Θα προσφέρει, μάλιστα τη δυνατότητα ταχείας φόρτισης (DC) 115 kW.

Επιπρόσθετα, το Van θα είναι πλήρως ικανό για ρυμούλκηση και θα φέρει τεχνολογίες συνεχούς συνδεσιμότητας. Τέλος, αίσθηση προκαλεί η τεχνολογία ProPower Onboard. Έτσι, δηλαδή, θα είναι δυνατή η παροχή ενέργειας για την τροφοδοσία ηλεκτρικών εργαλείων, φώτων και συσκευών στον χώρο της εργασίας.

Ford Pro Charging: Φόρτιση για επαγγελματίες σε άλλο επίπεδο!

Πότε ξεκινάει η παραγωγή του;

Η παραγωγή του E-Transit Custom θα ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2023. Τότε, επομένως θα ξέρουμε περισσότερα για το αμιγώς ηλεκτρικό Van, ενώ θα το κατασκευάζει η Ford Otosan στο εργοστάσιο Koaceli.

abb_img