Ford Pro Charging: Φόρτιση για επαγγελματίες σε άλλο επίπεδο!

Το λογισμικό Ford Pro Charging προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης, αποκλειστικά για επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Ακούστε το άρθρο

Το Ford Pro Charging είναι η ολοκληρωμένη λύση, η οποία απλουστεύει τη διαδικασία φόρτισης. Συμβάλλοντας στον εντοπισμό της καλύτερης λύσης φόρτισης για επαγγελματίες.

Προφανώς, μεγιστοποιώντας τόσο την αποτελεσματικότητα, όσο και την παραγωγικότητα για τους ίδιους τους οδηγούς.

Η Ford Mustang Mach-E GT σε… περιπολίες!

Η Ford Pro Charging προσφέρει μια λύση, με εξατομικευμένα χαρακτηριστικά. Με στόχο την υποστήριξη των εμπορικών στόλων, εν όψει της περίπλοκης μετάβασης στα ηλεκτρικά οχήματα. Ο εξηλεκτρισμός των στόλων γίνεται επιτακτική ανάγκη με τον καιρό, με φόντο τους στόχους βιωσιμότητας.

Ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης, ειδικά για επιχειρήσεις

Οι σύμβουλοι της Ford Pro Charging βοηθούν τους επιχειρηματίες να εφαρμόζουν την καλύτερη στρατηγική φόρτισης, με βάση τις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησης τους.

Το λογισμικό E-Telematics της Ford Pro, μεταφράζει βασικά εργοστασιακά δεδομένα των οχημάτων, τα οποία αποστέλλει το ραντάρ μόντεμ FordPass Connect του E-Transit σε πληροφορίες και ειδοποιήσεις.

Ford: Καινοτόμες τεχνολογίες και για το σπίτι

Δηλαδή, την όποια κατάσταση αυτονομίας, ειδοποιήσεις για το εάν ένα όχημα δεν φορτίζεται όταν πρέπει. Καθώς και πληροφορίες για την απόδοση φόρτισης, είναι μερικές από αυτές.

Επιπλέον, το σύστημα μπορεί και ενεργοποιεί ειδική λειτουργία, που εξασφαλίζει ότι η μπαταρία του E-Transit είναι στην τέλεια θερμοκρασία λειτουργίας, όσο φορτίζει. Προφανώς συμβάλλοντας στην καλύτερη αυτονομία.

Εξατομικευμένες λύσεις φόρτισης σε αμαξοστάσια

Η αποτελεσματική φόρτιση ενός στόλου διαφέρει ανάλογα με την περίπτωση. Η εγκατάσταση και η συντήρηση του εξοπλισμού είναι διαθέσιμη σε συνεργασία με κορυφαίους εταίρους εγκατάστασης και κατασκευαστές φορτιστών.

Τα «έξυπνα» φανάρια της Ford σώζουν ζωές!

Μόλις η φόρτιση ενεργοποιηθεί, το ευφυές λογισμικό της Ford Pro Charging μπορεί να αξιολογεί αυτόματα τον κύκλο λειτουργίας. Καθώς επίσης και το επίπεδο φόρτισης κάθε μεμονωμένου οχήματος. Ώστε η διαχείριση της ενέργειας να είναι η  καλύτερη δυνατή. Το σύστημα χρησιμοποιεί δεδομένα του οχήματος και του φορτιστή, για απλούστερη φόρτιση του στόλου.

Ford: 7 νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα έως το 2024!

Αυτό δίνει προτεραιότητα στη φόρτιση των οχημάτων που πρέπει να ξεκινούν για δουλειά νωρίς το πρωί. Και ενδεχομένως να μειώσει το κόστος ενέργειας για τους οδηγούς, οι οποίοι φορτίζουν το στόλο τους κατά τη διάρκεια της νύχτας με νυχτερινά τιμολόγια κατανάλωσης ενέργειας.

Τέλος, το λογισμικό και ο εξοπλισμός της Ford Pro Charging είναι επίσης συμβατά με οχήματα άλλων κατασκευαστών. Βοηθώντας τους διαχειριστές που χρησιμοποιούν μεικτούς στόλους.

Ιδανικό και για απλοποιημένη οικιακή φόρτιση το Ford Pro Charging

Η λύση φόρτισης εκτός εργασίας είναι εξίσου σημαντική. Αυτό συμβαίνει διότι πολλοί είναι οι οδηγοί που παίρνουν τα οχήματα τους στο σπίτι τους, όταν σχολάσουν. Η λύση οικιακής φόρτισης της Ford Pro Charging είναι αυτό που χρειάζονται οι οδηγοί για εύκολη φόρτιση του οχήματος τους.

Ford: 6 νέοι φορτιστές για όλα τα γούστα!

Ένας επιτοίχιος φορτιστής Fors Connected Wallbox είναι υπεύθυνος για την φόρτιση των οχημάτων. Επιπλέον, το λογισμικό της Ford Pro μπορεί να δημιουργήσει αναφορές χρήσης. Με αποτέλεσμα η αποζημίωση των οδηγών για οικιακή φόρτιση να είναι γρήγορη και εύκολη.

Στα σημεία στα οποία οι οδηγοί δύνανται να φορτίζουν κοντά στο σπίτι τους χωρίς καλώδια σε κάποιο πεζόδρομο, μπορούν να χρησιμοποιούν το μοναδικό fob για τη φόρτιση του οχήματος και να χρεώνουν αυτόματα ένα λογαριασμό της εταιρείας.

Δημόσια φόρτιση φιλική για επαγγελματίες χρήστες

Η Ford Pro εκτιμά ότι οι οδηγοί επαγγελματικών οχημάτων σπάνια θα χρησιμοποιούν δημόσια σημεία φόρτισης για την επαναφόρτιση των οχημάτων τους, κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.

Αυτή είναι η ηλεκτρική Ford Mustang του… 1967!

Ωστόσο, για να καλύψει όλες τις περιπτώσεις και να προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία, η εταιρεία παρέχει πρόσβαση στο πιο ολοκληρωμένο δίκτυο δημόσιας φόρτισης της Ευρώπης.

Επιτρέποντας αυτόματες πληρωμές και την έκδοση συγκεντρωτικών τιμολογίων, χρησιμοποιώντας μία μοναδική κάρτα φόρτισης για κάθε Van.

abb_img