Το εντυπωσιακό Volkswagen Gen.Travel δεν έχει καν τιμόνι!

Η Volkswagen παρουσίασε το Concept Gen.Travel, το οποίο μπορεί να οδηγηθεί χωρίς τιμόνι και προάγει την αυτόνομη οδήγηση.

Η Volkswagen θα παρουσιάσει το Gen.Travel, ένα πρωτότυπο όχημα το οποίο εξυμνεί την άνεση των ταξιδιών. Ουσιαστικά, με το νέο μοντέλο η Volkswagen εισάγει ένα σύστημα αυτόνομης οδήγησης 5ου επιπέδου και αποκαλύπτει τα σχέδια της για το μέλλον. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του εν λόγω μοντέλου, αποτελεί η έλλειψη τιμονιού.

Το Vοlkswagen ID.Buzz στη συγκοινωνία της Αστυπάλαιας!

Φουλ της τεχνολογίας το Volkswagen Gen.Travel

Το Gen.Travel συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός sedan, με αυτά ενός πολυμορφικού οχήματος. Μάλιστα, στοχεύει στην premium κατηγορία και διαφέρει από τα τρέχοντα μοντέλα της εταιρείας. Στο φουτουριστικό μοντέλο της Volkswagen, ξεχωρίζει η ένωση του παρμπρίζ με την οροφή σε σχέση με το υπόλοιπο αμάξωμα.

Επιπλέον, οι πόρτες του οχήματος ανοίγουν προς τα πάνω και θυμίζουν άνοιγμα των φτερών του γλάρου. Τέλος, τα μπροστινά και τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι λεπτές μπάρες LED.

Το Vοlkswagen ID.Buzz Cargo είναι το «International Van Of The Year 2023»

Η Volkswagen παρουσίασε το Concept Gen.Travel, το οποίο μπορεί να οδηγηθεί χωρίς τιμόνι και προάγει την αυτόνομη οδήγηση.

Παράλληλα, στο εσωτερικό του Gen.Travel κυριαρχεί η έλλειψη τιμονιού. Ουσιαστικά, η γερμανική φίρμα εστιάζει στην άνεση κατά τη διάρκεια των ταξιδιών και το μοντέλο είναι πλήρως αυτόνομο. Ακόμη, οι στις ταπετσαρίες έχει γίνει χρήση από βιώσιμα υλικά, ενώ προσφέρουν διαφορετική διαμόρφωση ανάλογα με την περίσταση.

Στη διαμόρφωση «Conference» είναι διαθέσιμα τέσσερα ατομικά καθίσματα και ένα μεγάλο τραπέζι, το οποίο χρησιμοποιούν για εργασία.

Το Vοlkswagen ID. Buzz σε ρόλο ασθενοφόρου!

Το εντυπωσιακό Volkswagen Gen.Travel δεν έχει καν τιμόνι!

Στο «Overnight» setup ξεχωρίζει η μετατροπή των μπροστινών καθισμάτων σε κρεβάτια, καθώς και ένα σύστημα συγκράτησης επιβατών, το οποίο προσφέρει έξτρα ασφάλεια. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη λειτουργία ο φωτισμός αλλάζει με στόχο την παραγωγή μελατονίνης για ύπνο και ξύπνημα με φυσικό τρόπο.

Τέλος, η διαμόρφωση «Family» προσφέρει συστήματα επαυξημένης πραγματικότητας, τα οποία απασχολούν τα παιδιά.

Vοlkswagen: Νέο τμήμα για ηλεκτρικά και αυτόνομα

Το εντυπωσιακό Volkswagen Gen.Travel δεν έχει καν τιμόνι!

Η καινοτόμα ανάρτηση της Volkswagen

Το Volkswagen Gen.Travel είναι αμιγώς ηλεκτρικό και διαθέτει ειδική ενεργή ανάρτηση. Το όνομα της είναι eABC (electric Active Body Control) και προσφέρει μέγιστη άνεση. Ακόμη, το μοντέλο φέρει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και platooning, οι οποίες αυξάνουν την απόδοση και την αυτονομία.

Τέλος, η παρουσίαση του Volkswagen Gen.Travel θα λάβει χώρα στις 24 Σεπτεμβρίου στο Chantilly Arts & Elegance στη Γαλλία.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!