Το FC1-X Rallycross έχει επιτάχυνση από άλλον πλανήτη!

Αν πιστεύετε ότι τα μονοθέσια της Formula 1 είναι τα γρηγορότερα, το FC1-X Rallycross έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα να σας αλλάξει γνώμη.

Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορο είναι το ηλεκτρικό FC1-X Rallycross, το οποίο βάζει κάτω ακόμα και μονοθέσια της Formula 1. Το νέο ηλεκτρικό αγωνιστικό θα δείξει τα δόντια του στο επικείμενο πρωτάθλημα Rallycross τον Ιούνιο, με διαστημικές επιδόσεις.

Το FC1-X Rallycross είναι πανίσχυρο

To FC1-X Rallycross έχει βάρος 1.245 κιλά, χάρη στα υλικά τα οποία το συνθέτουν, ειδικά το ανθρακόνημα. Διαθέτει τετρακίνηση με ισχύ 1.055 ίππων και 1.099 Nm ροπής. Αν μη τι άλλο, κάνει δουλίτσα!

Formula E: Το νέο μονοθέσιο αποκαλύπτεται!

Η επιτάχυνση του είναι από άλλον πλανήτη, καθώς πιάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 1,4 δευτερόλεπτο. Δηλαδή, λιγότερο χρόνο από όσο χρειάζομαι για να σας γράψω αυτή την πρόταση. Μπορεί και όχι, αλλά η ουσία δεν αλλάζει.

Το FC1-X Rallycross έχει επιτάχυνση από άλλον πλανήτη!

Η μπαταρία του έχει ενεργειακή χωρητικότητα 51,27 kWh με μέγιστη τάση τα 870V. Η φόρτισή του με σταθερή ταχύτητα 40-50 kW διαρκεί 25 λεπτά. Τέλος, η μέγιστη αυτονομία του αγγίζει τα 21 χιλιόμετρα.

Formula 1: Βάζει «στοπ» στην εξέλιξη των κινητήρων της

Nitro Rallycross Championship

Το πρωτάθλημα Rallycross είναι ιδιαίτερα γνωστό στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αγωνιστικά αυτοκίνητα παίρνουν μέρος σε χωμάτινο, αλλά και ασφάλτινο τερέν. Επιπλέον, ο θεσμός ξεχωρίζει από το γεγονός ότι κάποιες μικροεπαφές μεταξύ των οχημάτων είναι επιτρεπτές.

Το ADAC Opel e-Rally Cup αναβαθμίζεται

Το φετινό πρωτάθλημα Nitro Rallycross Championship ξεκινάει τον Ιούνιο και θα διαρκέσει 9 μήνες, μέχρι και τον Μάρτιο του 2023. Ανάμεσα στα αγωνιστικά αυτοκίνητα που πάρουν μέρος, θα ξεχωρίσει το ηλεκτρικό FC1-X Rallycross, που θα κάνει το ντεμπούτο του.

Το FC1-X Rallycross έχει επιτάχυνση από άλλον πλανήτη!

abb_img
spot_img